mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
nice-girl o dziwo u nas problemów z kupkami nie ma ( odpukać w niemalowane!). Bałam się że może przy wprowadzaniu stałych pokarmów będzie coś nie tak,ale na razie dziennie po 2 kupki są i czasem jeszcze wyjdzie jakiś kleksik mały przy pierdzioszku.
My dzisiaj dalej walczymy z zupka jarzynową i do tego jakiś deserek.
Dziewczyny bo dostalismy od znajomych w spadku bo im pozostało po dziecku : 3 puszki mleka Bebilon 1 tego w niebieskim opakowaniu (akurat takiego używamy) a do tego czwartą puszkę mleka Bebilon 1 ale w zielonym opakowaniu i piszę na nim immunofortis. Czy mogę te mleko podać bez mieszania z tym niebieskim? czy jest duża różnica między tym a tym? Czy potraktować to jak to samo mleko i po prostu nie kombinować w dzielenie miarek parę z tego a parę z tego.
My dzisiaj dalej walczymy z zupka jarzynową i do tego jakiś deserek.
Dziewczyny bo dostalismy od znajomych w spadku bo im pozostało po dziecku : 3 puszki mleka Bebilon 1 tego w niebieskim opakowaniu (akurat takiego używamy) a do tego czwartą puszkę mleka Bebilon 1 ale w zielonym opakowaniu i piszę na nim immunofortis. Czy mogę te mleko podać bez mieszania z tym niebieskim? czy jest duża różnica między tym a tym? Czy potraktować to jak to samo mleko i po prostu nie kombinować w dzielenie miarek parę z tego a parę z tego.

. Zasnął około 10. O 10.30 obudził się-dałam zupkę marchewkową z ryżem,zagęszczoną kleikiem. Zjadł wszystko! I było mało! No to jeszcze deserek-krem z jabłek z jagodami. I znowu wszystko zjedzone! Ciekawe,czy się "przeprosi" z mlekiem...