• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kącik małego smakosza

Moriam - a może to objaw skoku rozwojowego? U nas tak właśnie było raz, że mały jadł bardzo mało, jakoś jak skończył 3 miesiące tak było. No i marudny był, a potem przeszło, opanował kilka nowych umiejętności i przez tydzień jadł jak stado koni, więc swoje nadrobił:-)

reklama
dziewczyny, jako, ze lada moment wracam do pracy planuje powoli wprowadzac inne melko niz moje, maly nie ma zadnej alergii, jakie mleko polecicie.
My jesteśmy na bebilonie i małemu smakuje to mleczko. Jednak chyba kiedyś zmienimy na Bebiko, bo tańsze,ale to jeszcze nie teraz.
Moja pani doktor którą bardzo cenię za różne opinie podała mi mleka w kolejności według niej najlepszych: Nan, Bebilon, Bebiko.

my póki nie odkryto alergii też podawaliśmy (choć kupiliśmy zanim pediatra poleciła), wiem, że na pewno lolisza też podaje, i beata (ciekawe czy czasem znajdzie chwilkę, żeby do nas zajrzeć, choć wiadomo, że ma ciężo, bo starsza córcia z cukrzycą)

reklama
My tez Nan i nie mamy ani zaparc i chyba malej smakuje . Bo dzis mi strasznie marudzila i dalam jej kaszke, ale wyplula to dalam jej herbatke to samo i wpadlam na to, ze moze mleczko i tak sie przyssala ze wydundala 120 ml

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry