• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Tak, ogólnodostępny- ja zapłaciłam jakieś 2,50 za nią. Tak jak pisalam nie dawałam jej do mleka. Wydaje mi się że kaszka taka na mleku jest bardziej gęsta niż manna. A smoczek 3+ to jakiś z dużym przepływem rozumiem.

dzięki dziewczyny, nie śmiejcie się, ja po prostu w życiu na oczy nie widziałam takiej kaszki ;-) nie umiem sobie tego wyobrazić ;-) aha, i jeśli on pije 180ml mleka to muszę więcej tej kaszki ugotować. a smoczek 3+ to taki zwykły, więc rozumiem, że inny trzeba kupić :-)

po konsultacji :tak:

nat dokładnie tak, jak rzutka powyżej napisała. manna jest najlepsza, bo tania i prosta, bez żadnych dodatków itp. mam nadzieje że małemu zasmakuje :-)

smoczek musi być specjalny do kaszki (krzyżykowy) bo manna ma takie drobinki i one zapchają Ci taki "normalny" smoczek

reklama
nie no coś Ty, niemożliwe :-) a pieczarkowej jeszcze nie zrobiłam.
no to muszę ten smoczek jutro kupić, ale słuchajcie jeszcze mam pytanie, bo ja jestem ciemna blondynka i nie rozumiem i tak ;-) to co wyjdzie to ile będzie zajmowało gdzieś objętościowo? i czy jeśli on pije 180 ml to mam tego zrobić więcej? przepraszam, że tak marudzę i nudzę, ale przez to, że nigdy nie widziałam kaszy manny na oczy to nie umiem sobie tego wyobrazić, bo mowa przecież była, żeby były 2-3g glutenu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry