mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Właśnie ten słoik kurczak+dynia+ ryż jest pycha dla Łukaszka. Niestety on całego takiego nie zje, ledwo pół... w ogóle on ma problem zjeść nadal mały słoiczek, mimo że przerwę między obiadkiem a ostatnim mlekiem ma sporą.mała mi zdaniem mojej Isi te babydreamowe słoiczki są pycha i do tego bardzo ekonomiczne ;-) my je używaliśmy na początku zanim zaczęłam sama pichcić ale i teraz czasem po nie sięgam np. jak ostatnio jechaliśmy do teściów to moich mrożonek nie braliśmy tylko rossmanowskie właśnie bodajże kurczak+dynia+ryż :-)
A z jakiej firmy są takie słoiczki? Bo ja nie widziałam, albo ślepa jestemdla mojej nmer jeden to dynia z zółtkiem
Ja jeszcze chwilę się wstrzymam z tym żółtkiem, bo od tygodnia niecałego mamy ten gluten, więc żeby też wszystkiego na raz nie podawaćja jutro spróbuje pierwszy raz podać to pół żółtka...pomieszam z moim obiadkiem zobaczymy czy jej wejdzie...
Ja jestem tego samego zdania!Happybeti ja wyszłam z załozenia ze bedziemy próbowac, przeciez kiedyś spróbowac musi i tych przekletych truskawek co to wiekszość mam w histerie wpada na samą myśl o nich "BO UCZULAJĄ" i śliwke i arbuza i kalafiora i brukselke i inne rzeczy. Wszyscy wkoło mi mówią że im wiecej smaków tym lepiej bo mniejszy problem z jedzeniem potem bedzie, wiec daje. Póki co jest ok, 2 obiadki z brukselka za nami i bez problemów brzuszkowych wiec mam nadzieje ze toleruje. Innej opcji nie ma żeby sie przekonać - trzeba próbować.
Oj natuś nie zakładaj że będziecie mieli problemy z jedzeniem!czyli tak patrząc jak mówi LOLISZKA to u nas problemy z jedzeniem będą na pewno :-(