Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to powiem Ci, że u nas tak własnie jest. Jak teściowa "obczaiła", że Alicji już chleb/ bułki etc. daję to od razu wyskoczyła z tekstem [i łyżeczką przy okazjiWiecie co?Tak między nami mówiąc,to mi w sumie aż tak się nie śpieszy do tego glutenu,bo wiem,co będzie- wszyscy nagle będą chcieli ją ciastem,bułami, biszkopcikami i innymi ciastkami "futrować",a ona i tak nieźle wygląda
], że ona w takim razie jej kawalek sernika, szarlotki i jakiegoś tam tortu ukroi, żeby sobie podjadła
myślałam, że na zawał zejde zaraz tym bardziej, że oni te ciastka berdzo slodkie robią... 30min. tłumaczyłam, że taki szkrab nie potrzebuje tego rodzaju słodyczy i że czas na jedzenie ciast jeszcze nadejdzie plus żeby jej lepiej kawałek chleba dała zamiast tego. A ona znowu swoje.... ja rozumiem - wszystko jest dla ludzi ale jakoś nie spieszy mi się z podawaniem Alicjuszowi słodkich przekąsek no bo po co? poza tym kurde tort z kremem to chyba nie jest dobra opcja nawet dla nieco starszego dziecka