Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi to się wydaje że z tym rozcieńczaniem mleka to chodzi po prostu o oszukanie dziecka że niby coś zjadło żeby powoli się odzwyczaiło od nocnego jedzenia. No i dziecko myśli że niby zjadło,ale w rzeczywistości praktycznie nie i z czasem przez takie oszukiwanie żołądka dziecko przyzwyczai się do ługiej przerwy w jedzeniu i już nie będzie czuło głodu w środku nocy i wtedy nie trzeba będzie nic dawać i oszukiwać brzuszka. Tak mi się wydaje że to o to chodzi, a dodać trzeba mleka bo niektore dzieci nie dają się oszukać samą wodą, albo smoczkiem.
czyli rozszerzamy dietę o jabłuszko. Już od jakiegoś czasu skrobnełam jej raz, czy dwa z mojego i dałam do "mielenia" w dziubku. Dziś damy "prawdziwe" słoiczkowe. Jak jabłko przejdzie to za 2-3 dni dajemy marchewkę i później innowacje oparte na tych dwóch, soczki. Następnie kolejne warzywka i owocki...ehh zobaczymy jak mała przyjmie mamy planowania :-)Lolisza, a ile kleiku dajesz na jeden posiłek ?