happybeti
show must go on...
Ja tez dopiero sie zbieram na wielkie zakupy w Rossmanie,heheNatolin ja też nie mam jeszcze ani jednego słoiczka ani kaszki czy kleiku i również mi z tym nie śpieszno.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez dopiero sie zbieram na wielkie zakupy w Rossmanie,heheNatolin ja też nie mam jeszcze ani jednego słoiczka ani kaszki czy kleiku i również mi z tym nie śpieszno.
mala mi też się zastanawiałam od jakiej ilości można to liczyć jako posiłek
A jeśli dzieciaki nie zjadają jeszcze całego np słoiczka to po takim karmieniu jabłkiem czy jabłkiem z marchewką dajecie jeszcze normalną ilość mleka? czy mniej? a może odczekujecie jakiś czas po tym jedzonku aby podać mleczko?
Bo nie wiem właśnie za bardzo, czy jak zacznę małemu podawać i będzie zjadał np pół słoiczka to potem dawać mleko zaraz po tym ?
pokrzywiło ją strasznie, zjadła tyle i le pierwszy raz jabłuszka czyli łyżeczkę ale bez większego entuzjazmu za to z niezadowoloną minką. Po południu spróbuje jej podać jabłko z marchewką może lepiej wejdzie...