Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kacperek jest cudny... jestem w szoku ile on opanował umiejetnosci..... Bardzo madry chłopczyk...
Mój Mikołaj jak go poprosze aby powtórzył to jest uparty i za chiny nie bedzie ze mna współpracował....
Kacperku cudny i mądry!!!!!!
[FONT="]Dziękuję kochane cioteczki, bardzo cie cieszę z tego co mamy, nawet nie sądziłam, że ten mój łobuz tak się pozbiera po tak "ciężkim początku"aż boję się cieszyć.
Życzmy wszystkim bez wyjątku naszym forumowym dzieciaczkom samych sukcesów:Chciałabym Was wszystkich wymienić ale na pewno bym się pomyliła[/FONT] :-).
calzedoniafruczka Mamy zamiar, ale aż sie boję, bo co umówiłam się z p. Kamilą to Kacper coś "wykombinował" oby do jutra dotrzymał, chciałam żeby go zobaczyła fachowym okiem, jak chodzi jak stawia nóżki itp. Mam nadzieję, że to spotkanie dojdzie do skutku.