Podobno marchewka bardzo często uczula.Koleżanka-mama 3 chłopczyków-poradziła mi podanie jako pierwszy posiłek-owoc-banan. Podobno mniej po nim reakcji alergicznych.
A mnie miło zakomunikować, że przeszliśmy już zupełnie na NAN pro HA . Helenka wypija NAN bez mieszania z pepti od ok.1.5 tyg.i jest super. Stopniowo będziemy próbowali przejść na zwykły NAN pro, bo ten HA jest okropnie drogi -28 zł za puszkę :-(. Tylko ile mam odczekać? Ktoś już robił takie próby?
Od wczoraj też pierwszy raz podałam Helence pierwszą kaszkę-Sinlac.Podaję na mleku NAN HA-by była smaczniejsza. Z wodą jest okropna- jak dla mnie ;-)
Dziś Helence podałam trzy łyżeczki i...wyraźnie chciała więcej...i rozglądała się za swoim tależykiem ;-)
Aha i jeszcze jedna ważna informacja...od kiedy przeszliśmy na NAN, Helenka wypija wyraźnie więcej-nawet 970 ml! Co przy Pepti było czymś niemozliwym-max-700ml...i przyrosty wagowe znów zaczęły wzrastać...po ok.20g na dobę...co to będzie? ;-) Obecnie Helenka waży 8040 i ma 69 cm :-)