Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zrób poprostu wieksza dziurke w smoczkuMały mi dziś zgłodniał godzinę wcześniej niż zwykle, wiedząc że później już nic nie zje do zrobiłam mu 210 ml (na noc zawsze tyle je bo tak w dzień to po 150 ml) dodając 2 miarki mleka NAN 2R tego z kleikiem ryżowym aby maluch był bardziej syty. Zjadł tylko 100 ale się przy tym namęczył. Smoczek aventu i to 4 nie poradził sobie z tymi dwoma miarkami mleka. Nie kupowałam nowego smoczka do kaszki tylko bawiłam się łyżeczką a tera i tak będę musiała kupić do następnego mleka![]()
![]()

Iga na jeden posiłek dziennie ma bebilon pepti (ma skazę) i od niedawna daję jej do tego kaszkę ryżową bobovita o smaku malinowym, wcina aż jej się uszy trzęsą. Innych narazie nie próbowałam.Dziewczyny jakie kaszki podajecie swoim maluchom? Ja na razie wprowadziłam wczoraj marchewke i mała nawet jakos jadła, nie wykrzywiala się, tylko byla zdziwiona o co chodzi.
Za niedługo chce jej podac kaszke to moze bedzie lepeij pzresypac nocji, bo cos jej sie odmienilo i dwa razy budzi sie na cyca, no wlasnie karmie caly czas piersia i zastanwiam sie jak to bedzie z tymi kaszkami bo one sa na mleku modyfikowanym i czy bedzie jakas reakacja na to? Zielona jestem w tym temacie...
Dzieki za odpoweidzi
![]()