Klementinka
Fanka BB :)
a ja na naszym mm robie Jasiowi po prostu kleik ryzowy na gesto, do niego dodaje porcje owockow
mozesz na swoim mleczku robic
mozesz na swoim mleczku robic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój Tomuś dostał do "oblizania" wczoraj łyżeczkę po kaszce Bobovita z bananami, moja córcia ja uwielbia i je do tej pory w ramach podwieczorka lub 2 śniadania a tym razem i Tomuś się załapał, najpierw była mina co ty mamo mi dajesz a później juz sam buźkę otwierał i tak fajnie mlaskał o jeszczeDziewczyny jakie kaszki podajecie swoim maluchom? Ja na razie wprowadziłam wczoraj marchewke i mała nawet jakos jadła, nie wykrzywiala się, tylko byla zdziwiona o co chodzi.
Za niedługo chce jej podac kaszke to moze bedzie lepeij pzresypac nocji, bo cos jej sie odmienilo i dwa razy budzi sie na cyca, no wlasnie karmie caly czas piersia i zastanwiam sie jak to bedzie z tymi kaszkami bo one sa na mleku modyfikowanym i czy bedzie jakas reakacja na to? Zielona jestem w tym temacie...
Dzieki za odpoweidzi
![]()
ja zaczelam tak: robilam osobno kaszke manna i dwie lyzeczki dodawalam do obiadku ktory akurat Lili jadla. I tak robimy co 2 dniDziewczyny jak wprowadzacie gluten? Czy jak już zaczęłyście to dajecie codziennie kaszkę manna do zupki?
A te które stosują słoiczki, w niektórych jest gluten w niektórych nie, czy w tych co nie ma to same gotujecie kaszkę na wodzie i dodajecie do słoiczka?

ja jeszcze nie czekamy na ukonczenie 6mca, poza tym jeszcze pare warzywek bym chciala najpierw wprowadzica miesko juz wprowadzacie?