Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas słabiutko z jedzeniem.. właściwie tylko raz zjadła zupke a tak to 90% wypluwa. Tylko ta z Rossmana jej podeszła ale następnego dnia juz jej nie chciała.. Juz mi ręce opadają powoliOwocow tez nie zje chyba ze dodam do kaszki to tak, ale kaszka tez tylko z butli..
u nas słabiutko z jedzeniem.. właściwie tylko raz zjadła zupke a tak to 90% wypluwa. Tylko ta z Rossmana jej podeszła ale następnego dnia juz jej nie chciała.. Juz mi ręce opadają powoliOwocow tez nie zje chyba ze dodam do kaszki to tak, ale kaszka tez tylko z butli..
Agast podajesz jej podgrzane? Igula wciąga wszystko, ale zauważyłam że jak jest za chłodne to wypluwa, bardziej jej podchodzi cieplutkieu nas słabiutko z jedzeniem.. właściwie tylko raz zjadła zupke a tak to 90% wypluwa. Tylko ta z Rossmana jej podeszła ale następnego dnia juz jej nie chciała.. Juz mi ręce opadają powoliOwocow tez nie zje chyba ze dodam do kaszki to tak, ale kaszka tez tylko z butli..
kaszkę z morelkami bardzo chętnie je łyżeczką, aż tak się śmiesznie do niej rzuca, zanim zdążę jej podać
wszystko musi być cieplutkie, jak robi się zimne to już nie ruszy.Tak, podgrzane..Agast podajesz jej podgrzane? Igula wciąga wszystko, ale zauważyłam że jak jest za chłodne to wypluwa, bardziej jej podchodzi cieplutkie![]()
Mój maluch odrzucił kaszki :-( zje parę łyżeczek i koniec, no cóż każdy lubi co innego.
Dziewczyny ile razy w tygodniu podajecie mięsko??