konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Planuję do roku karmić. Ale nie wiem, czy nie zdecyduję się wcześniej odstawić małej od piersi, gdy w końcu do pracy wrócę (po świętach już na pewno będę załatwiać sprawę pracy ;-))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oprócz danonków nic takiego małemu jeszcze nie dawałam, czasami dostanie zupy mojej spróbować, albo mojego jogurtu, wczoraj dałam mu polizać dżemu a wcześniej moja mama dawała mu lizaka (no i lizakiem był zachwycony i to bardzo-ja już mniej) ...moja mama twierdzi że już powinnam zacząć mu dawać normalne zupy tylko zmiksowane ale ja sporadycznie gotuje zupę i wole dawać słoiczki-leniwa jestem
Chcę podawac malemu żółtko ale nie gotuję zupek tylko kupuję te w słoiczkach więc jak mam dodać??? Czy może te od 6 mca mają juz żółtko w sobie?? Bo narazie mam takie po 5 m-cu.
Jak wy robicie??? Z góry dzięki za odpowiedz![]()
ja też karmie słoiczkami i robię tak, że gotuje jajko, przekładam obiadek ze słoiczka do miseczki i mieszam z rozdrobnionym żółtkiem. Ze słoiczków to wiem ze jest taki gerbera "krem dyniowy z żółtkiem po 6 m-cu".
Gosiu czy podajesz całe żółtko i ile razy w tygodniu?? W schemacie bobovity jest że niby co 2 dzień 1/2 żółtka
A u nas mała zupki ze słoiczka zjada ze smakiem (no może z wyjątkiem tej z królikiem), a zupy które ja jej ugotuje to raz zje, raz nie, choć za każdym razem robie je tak samo...

Chcę podawac malemu żółtko ale nie gotuję zupek tylko kupuję te w słoiczkach więc jak mam dodać??? Czy może te od 6 mca mają juz żółtko w sobie?? Bo narazie mam takie po 5 m-cu.
Jak wy robicie??? Z góry dzięki za odpowiedz![]()