Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my juz marchewke i jablko uznajemy za wprowadzone, teraz podaje marchew z ziemniakiem a potem dynie z ziemniakiem
jablka nadal nieulubione a na marchewce uszy sie trzesa
zyraffko ja tez robie intuicyjnie, tak, zeby wprowadzac jeden produkt, potem dodaje nastepny
kaszki zaczne od 5 mca a gluten po konsultacji z nasza lekarka
on jest jakis przewrotowiec bo po marchwi robi piekne kupki a zapchal sie jablkiemJaś nie ma problemów z kupką po marchewce, bo tego się boję, narazie dałam marchew z jabłkiem

on jest jakis przewrotowiec bo po marchwi robi piekne kupki a zapchal sie jablkiem
na poruszenie musialam podac sok marchwiowo-jablkowy
juz nie bede dawac samego jablka:-)

ja podawałam jabłuszko hippa, wydaje mi się ze droższe bo słoiczek większy niż gerbera

jak popatrzyłam na etykietę to mniejszy słoiczek Gerbera ma 130 gr a większy słoiczek Hippa ma 125 gr

dałam dziś Majusi brokuła do spróbowania, ale się krzywiła:-), nie dziwie się bo jak spróbowałam to ohyda, ale 3 łyżeczki zjadła:-)
tak, zwlaszcza ze czesto podaje rownoczesnie herbatkeDziewczyny czy waszym brzdącom odbija się po słoiczkowym jedzeniu??

Mój brzdąc uwielbia brokuły :-) Dla mnie wszystkie te słoiczki smakują okropnie, nie licząc deserków :-)
Dziewczyny czy waszym brzdącom odbija się po słoiczkowym jedzeniu??