reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Dałam mu parę łyżeczek marchewki ze słoiczka...Chyba mu smakowało-choć trudne to do określenia ale jak skończyłam to zaczął marudzić:-D
A teraz leży grzecznie;-)

Dałam mu parę łyżeczek marchewki ze słoiczka...Chyba mu smakowało-choć trudne to do określenia ale jak skończyłam to zaczął marudzić:-D
A teraz leży grzecznie;-)

Fajnie, bo u nas niestety nie ma współpracy ze strony małej.. Buzia zaciśnięta i krzywi się równo i na jabłuszko i na marchewkę.. A dziś wieczorem chyba miała problem, żeby się najeść moim cycem :( Tak że nie dość, że pediatra zaleciła wcześniejsze podawanie owocków i warzyw ze względu na problemy z kupką, to coś czuję, że trzeba będzie do tego zaraz dołożyć butlę na noc.. Oby to nie skończyło się tym, że mała jak poczuje butle to nie będzie chciała już cyca :/

a Jaskowi chyba nie smakuje ziemniak
na marchewke z ziemniakiem sie krzywi i pluje a z jablkiem wsunal pol sloika
czy to normalne zeby polskie dziecko nie lubilo ziemniakow? co on bedzie jadl?:-p:rofl2:

I ja skusiłam się i podałam małemu najpierw soczek jabłkowy, nie smakował! Tak się krzywił aż go pociągało na wymioty! Na drugi dzień dałam jabłuszko ze słoiczka i też nie smakował... ciekawe czemu... wczoraj zjadł jedną łyżeczkę rosołku domowej roboty i to smakowało!!! :)

a Jaskowi chyba nie smakuje ziemniak
na marchewke z ziemniakiem sie krzywi i pluje a z jablkiem wsunal pol sloika
czy to normalne zeby polskie dziecko nie lubilo ziemniakow? co on bedzie jadl?:-p:rofl2:
nie martw sie i sprobuj za jakis czas. dzieci tak juz dziwnie maja ze jednego dnia nie lubia a drugiego im to samo bardzo smakuje :tak:
Moja rano nie chciala kleiku z jabluszkiem a po drzemce i spacerku i po cycu zjadla pol miseczki

Jutro mamy szpinak z ziemniakiem, ciekawe co bedzie za mina (i kupa :-D:-D)

reklama
Dobrze że są dzieci, którym też się po słoiczkach nie odbija :-) Inaczej to by mi ręce odpadły od długiego noszenia żeby się odbiło :-)

My dziś deserek z nowym owocem tym razem to będą jagody :-) zobaczymy.

Do góry