reklama
No to my też zaczynamy;-) co lepsze:marchewka czy jabłko???A może soczek jabłkowy???
my zaczęliśmy od marchewki, póżniej jabłuszko
my zaczęliśmy od marchewki, póżniej jabłuszko
ja tak samo zaczęłam

Dałam mu parę łyżeczek marchewki ze słoiczka...Chyba mu smakowało-choć trudne to do określenia ale jak skończyłam to zaczął marudzić![]()
A teraz leży grzecznie;-)
Fajnie, bo u nas niestety nie ma współpracy ze strony małej.. Buzia zaciśnięta i krzywi się równo i na jabłuszko i na marchewkę.. A dziś wieczorem chyba miała problem, żeby się najeść moim cycem
Klementinka
Fanka BB :)
a Jaskowi chyba nie smakuje ziemniak
na marchewke z ziemniakiem sie krzywi i pluje a z jablkiem wsunal pol sloika
czy to normalne zeby polskie dziecko nie lubilo ziemniakow? co on bedzie jadl?

czy to normalne zeby polskie dziecko nie lubilo ziemniakow? co on bedzie jadl?

Kasiek1983
I ja skusiłam się i podałam małemu najpierw soczek jabłkowy, nie smakował! Tak się krzywił aż go pociągało na wymioty! Na drugi dzień dałam jabłuszko ze słoiczka i też nie smakował... ciekawe czemu... wczoraj zjadł jedną łyżeczkę rosołku domowej roboty i to smakowało!!! 
koriander
nie martw sie i sprobuj za jakis czas. dzieci tak juz dziwnie maja ze jednego dnia nie lubia a drugiego im to samo bardzo smakujea Jaskowi chyba nie smakuje ziemniak
czy to normalne zeby polskie dziecko nie lubilo ziemniakow? co on bedzie jadl?![]()

Moja rano nie chciala kleiku z jabluszkiem a po drzemce i spacerku i po cycu zjadla pol miseczki
Jutro mamy szpinak z ziemniakiem, ciekawe co bedzie za mina (i kupa

reklama