Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A mam tylko jabłka i gruszki "swojskie". Więc co drugi dzień Szymek taki deserek dostaje.ja to ostanio dowiedziałam się od jednego pana z pracy ze jak jego dzieci były małe a sa juz dorosłe na studiach to na zabkowanie dawało sie własnie tylko zkórkę od chleba i herbatę z makówostatnio dalam mlodemu przylepke od chlebka na dziaselkazajadal sie jak szalony -zaznaczam ze nic mu po tym nie bylo
![]()
no i ten temat mnie oczywiście zainteresował hehehe ze to dawny zwyczaj ludowy jak dziecko płakało przy zabkowaniu to dostawalo ugotowane maki
no nie dziwie sie ze spało pewno zaraz i było grzeczne, sama pamietam te maki rosnace w polu albo suszace sie wiązanki urwac sobie jako dziecko takiego maka bezcenne hehehehja to ostanio dowiedziałam się od jednego pana z pracy ze jak jego dzieci były małe a sa juz dorosłe na studiach to na zabkowanie dawało sie własnie tylko zkórkę od chleba i herbatę z maków![]()