Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja na wakacje jadę koniec lipca początek sierpnia. Jedziemy Jurand, Julka, moja siostra i ja. Będziemy tak siedzieć i się nudzića gdzie dokładnie macie ten domek? Ja męża chyba wyciągnę na kilka dni, ale gdzieś w sierpniu... może w lipcu. zobaczę. Ale my mamy rodzinę pod Grybowem.Taka mała fantastyczna wioska:-)
![]()

, pszesuszona skore na nich i w zgieciach stopek (obok kostki) suche plamki ...czasami tez przy nadgarstkach ...cos czuje ze pozegnam sie z mlekiem :-(...ale najbardziej to uwidacznia sie chyba po jajkach
...
a gdzie dokładnie macie ten domek? Ja męża chyba wyciągnę na kilka dni, ale gdzieś w sierpniu... może w lipcu. zobaczę. Ale my mamy rodzinę pod Grybowem.Taka mała fantastyczna wioska:-)
![]()
a twoja wioska to jaka?
ciesza, spokouj i dobre powietrze
tylko nudyyy ogromne
zobacz w necie na jakies przepisy, zebys nie musiala jesc w kolko jedno i to samo - tak jak ja mialam ze przez jakis czas jadlam niemal tylko chleb z powidlem jablkowym i ryz z jablkami 
zeby sprawdzic jakie produkty zle wplywaja na Macka 
Moja to Krużlowamoja wioska to Wyskitna i chyba nawet blizej Grybowa niż Gorlica twoja wioska to jaka?
patrzyłam na mapę - 13 km od Wyskitnej (chociaż blisko, to nigdy nie słyszałam o niej). I do Grybowa mamy tyle samo kilosów 

:-d:-d:-d... że taki mały grybów a może być pępkiem świata ;-):-d
Pamiętamja żem z Florynki - 7km od Grybowa![]()
maly ma skaze ????lajfik współczuje diety - ja na takiej jestem prawie 4 m-ce i na łeb dostaje. to ciągłe sprawdzanie w czym jest mleko i jaja jest upierdliwe - wychodzi na to,ze niewiele mozna jesc. ja pije mleko sojowe - lepsze od ryzowego jest i ma wiecej bialka i jem sery kozie. musisz czyms uzupelniac białko i wapń bo Ci dziecko wyssie wszystko z kosci i zebow. jedz tez duzo szpinaku i ryb z puszki. jak taka dieta trwa tylko 2 tygodnie to spoko, gorzej jak dluzej. i mi lekarka powiedziala,ze mleko to najgorszy syf i nawet jak zaczne jesc nabial to mleko na samym koncu