antar
Mamy lutowe'09
Samaola chciałam żeby ktoś to napisał, że piersi do producent a nie magazyn. Bo mi mleko chyba się tworzy w momencie karmienia, bo nie wiem między karmieniami gdzie ono miałoby byc.
Ja chrzanu nie zjem, wogóle to nie wiem co zjem, moja ulewajka wciąż ulewa robiąc kałuże na podłodze i kolka dziś murowana- już jest marudna. Chyba jem za dużo herbatników, może ona cukru nie może przetrawic. Pediatra powiedziała żebym eliminowała, ale i tak jem samą kaszę z piersią z kurczaka i sałatą lodową. Na sniadanie te nieszcęsne herbatniki. Oho, juz płacze
Ja chrzanu nie zjem, wogóle to nie wiem co zjem, moja ulewajka wciąż ulewa robiąc kałuże na podłodze i kolka dziś murowana- już jest marudna. Chyba jem za dużo herbatników, może ona cukru nie może przetrawic. Pediatra powiedziała żebym eliminowała, ale i tak jem samą kaszę z piersią z kurczaka i sałatą lodową. Na sniadanie te nieszcęsne herbatniki. Oho, juz płacze
To chyba taki prezent dla mamusi na święta. ;-)
Dziś zjadłam na śniadanie kanapkę z odrobiną jajka, ostatnio ją bolał brzuszek po jajkach, mam jednak nadzieję, ze bedę mogła zjeść choć 1 w te święta, uwielbiam jajka!!!
Na razie regularnie śpi po 3 godziny w nocy z godzinnymi przerwami na jedzenie, toaletę, pieluchowanie itd.
Moje Helka je o 19 a potem potrafi nawet nie spać do 22, ale w ogóle nie płacze. To czy wtedy mam ją jeszcze o tej 22 przystawić do piersi???? Ja tak nie robię i ona po prostu zasypia, może lepiej jak bym jej jeszcze dała tego cycka