Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Znowu mnie łapią jakieś schizy, ale to dlatego że piersi mi się zrobiły flaki i laktatorem nie wyszło tego mleka dużo. Sciągałam bo musze dzisiaj wyjśc na chwilę.Dziewczyny wy wiecie ile macie pokarmu w piersiach tuz przed karmieniem, czy któras kiedyś ściągnęła laktatorem przed karmieniem. Mi się wydaje że mam mlutko pokarmu. W nocy udało mi się z jednej piersi co 2 ,5 godziny ściągnąc 90ml a potem po 3 godzinach 105. To chyba strasznie mało , Zosia je na pewno więcej. Z drugiej nie ściągałam bo zostawiłam ją dla Zosi . Nie wiem co o tym myślec...Wy karmicie z obydwu piersi, czy z jednej na jedno karmienie?
...moje cycki są miękkie nawet w nocy
chyba że mała prześpi 9 godz . to mi lekko spuchną ... Karmię z jednej piersi ....nigdy z dwóch .... 

Dziewczyny wy wiecie ile macie pokarmu w piersiach tuz przed karmieniem, czy któras kiedyś ściągnęła laktatorem przed karmieniem. Mi się wydaje że mam mlutko pokarmu. W nocy udało mi się z jednej piersi co 2 ,5 godziny ściągnąc 90ml a potem po 3 godzinach 105. To chyba strasznie mało , Zosia je na pewno więcej. Z drugiej nie ściągałam bo zostawiłam ją dla Zosi . Nie wiem co o tym myślec...Wy karmicie z obydwu piersi, czy z jednej na jedno karmienie?
no wlasnie...Zuia no to super, że usunęliście wadę. A z tym ściąganiem to ty się zamęczysz kobito i długo nie pojedziesz.
nie wiem jak dlugo mi sie uda wytrwac ale ciesze sie z kazdego dnia kiedy Maja wypija moje mleczko 
:-)