ardzesh
Owocny Luty 2009
powiem tak. Ja kupiłam probiotyk Bio Gaia (trzyma się go w lodówce więc może o tym kamylka pisała. tylko są drogie. na miesiąc wychodzi 36 zł) i podaję go popołudniu. A do tego rano i wieczorem podaję Debridat. A sama zaczęłam pić kefiry.Pytam o to poniewaz czytalam ze jedzenie produktow zawieraqjacych probiotykui wplywa tez dobrze na uklad pokarmowy dziecka i na jego trawienie. W aptece polecili mi Acidolac do podawania dziecku zeby sie unormowalo trawienie, ale gdyby naprawde wystarczalo abym ja jadla produkty zawierajace skladniki budujace flore bakteryjna to wolalabym tak niz podawac to malemu ;-)
To uregulowało i mnie i małą. Od tamtej pory codzienne kolki poszły w zapomnienie. Mała pięknie robi kupki, pięknie puszcza bąki. A kolki mamy raz na dwa - trzy tygodnie. Właśnie mi się skończyły krople Bio Gaia ale na razie nie kupuję. Zobacze, czy efekty się utrzymają. Zresztą Debridat starczy mi jeszcze na jakiś tydzień. I też go odstawię na próbę.
:-)
. zauwazylam ze rano tez juz tak zaczyna robic jak juz nie jest zaspana bo w nocy jeszcze 2 karmnienia mamy cycem ale wtedy ona jest zaspana i chyba nie odroznia cyca od butelki
.ale coz. chyba mam za swoje bo zanim sie Maja urodzila to powtarzalam ze dlugo cycem nie bede karmic tylko butelka. bo az takiej przyjemnosci z tego nie czerpalam jak Zuzie karmilam
no ale dalam mu to, troszke sie pobawilismy i o 13:30 zjadl znowu tym razem prosto z piersi wiec nie wiem ile tego bylo...
wtedy tez buteleczka idzie w ruch