jolek2
uzależniona
tak tak to aktivbabyZalezy jakich pieluch uzywamy .Ktores pampki maja taki wklad,ze czuc mocno,ale nie pamietam teraz ktore.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak tak to aktivbabyZalezy jakich pieluch uzywamy .Ktores pampki maja taki wklad,ze czuc mocno,ale nie pamietam teraz ktore.
trojki z aloesem tez bardzo czuctak tak to aktivbaby

z kina wróciłam i dzidzia spała...ponoc zasnęła zaraz jak wyszłam, a pomyslałam, że fajnie jak sam na sam zostanie z tatą. A tu, lipa , przespała całośc a jak wróciłam to cycus się przydał. Ale ważne ze nie musiał dokarmiać ...:-)
my teraz przerzucilismy sie z dady na te z lidla. Sa o wiele mieksze, bardzo chłonne i długir (kupa nie wyplywa plecami). A kosztuja tylko 25 zł za 50 szt. rozmiaru 4.

:-)ana my też ich używaliśmy przy kacperku i są fajneteraz pewnie niedługo też się na nie przerzucimy bo do lidla mamy bliżej niż do Biedronki
![]()
Habcia Myslalam czy by ich nie sprobowac czyli polecasz ?![]()