Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poważnie zmieniasz tyle razy pieluchy? jestem w szoku :-)
Chyba, że mówisz o tetrze, to wtedy rozumiem, ale jeśli jednorazówki - to szok!!!!
sprawdzilam ze Maciek sika co 10-20 min i to dosc obficie
Nie zmieniam od razu jak sie zesika tylko jak juz pieluszka jest ciezsza ;-)
i juz sa za male - musimy sie przerzucic na rozmiar 4 
bo ostatnio czesto udaje mi sie zlapac Pampersy gdzie wychodzi 0,50zl za sztuke wiec sie oplaca, bo tez z Lidla tez tyle kosztuja 
dla mnie te pieluszki też są najlepsze, ale ja do tej pory używałam 3, ale dziś muszę nabyć 4. Kupiłam ostatnio belli i jak dla mnie to dupa a nie pieluszki. Jurand przesikuje się po 2-3 razy dziennie, zmieniać muszę je co 2h. W nocy dziś też przelał. Muszę się przemęczyć, bo mam ich całą paczkę :-A ja znalazłam chwilowo swój ideał pieluchy babydream z rossmana 8-18 kg, rzadna kupa z nimi nie wygraNo i pampers 4 też się na razie sprawdzają. Nie wiem dlaczego 3 są za małe, ale Zosia ma za dużą pupcię.

Jak tylko zobaczyl piers to wrzask jakby mu sie najwieksza krzywda dziala
No to odciagam i butle daje... a jak nie wycedze z piersi za duzo swojego to musze poddac modyfikowane dodatkowo 

A moja Helka pierwszy raz płakała mi w nocy, nie wiem o co jej chodziło. W ogóle też budzi się częsciej, kiedyś spała te 9h a teraz z 6h.
jutro wracam do pracy i chyba synek sie buntuje