paulusia2209
Fanka BB :)
nimfii teraz już jest ok tylko kiedy się wyrzynał była tragedia gorączka, ciągły płacz itp
ewciapoli13 ja jadłam i wszystko ok
ewciapoli13 ja jadłam i wszystko ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nimfii teraz już jest ok tylko kiedy się wyrzynał była tragedia gorączka, ciągły płacz itp
ewciapoli13 ja jadłam i wszystko ok![]()
u Macka zauwazam cos pod dziaselkami ale jest bardzooo daleko
przy jedynce, dwojce i kłach
zaopatrzylam sie juz w zel na zabkowanie na wszelki wypadekyawla, lajfik Jurand coraz mniej płacze przy zasypianiu. Jeszcze dwa, trzy tygodnie temu wył nawet 40 min. Raz pobił rekord wył 2h i od tego momentu na wieczór zasypia można powiedzieć bez płaczu.
na szczescie jest to rzadko, a jak nie odleci daleko to potrafi sam soboe smoka wlozyc ;-) w nocy wiekszosc czasu spi bez smoczka...yawla naucz się płaczu, bo to bardzo dobra rzecz. smoka przyczymuje Jurandowi pieluszkom, układam ją w wałek i podkładam pod smoczka. Jurand śpi na boku, a jak mu wypadnie i się drze to idę i mu wkładam i śpi dalej. Czasem nie zaśnie to mam ubaw.