emkamek
Mama Adasia:)
używacie jeszcze wkładek laktacyjnych?
bo ja od 3 tygodni w ogóle, już w ogóle "nie brudzę"![]()
No wlasnie, tez sie nad tym zastanawialam, bo u mnie tez sucho, ale uzywam jeszcze wkladek, w razie 'w'.;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
używacie jeszcze wkładek laktacyjnych?
bo ja od 3 tygodni w ogóle, już w ogóle "nie brudzę"![]()

) ale nie wiem jak to zrobić aby sciągnąc i zostawic mleczko 
NIMFI zanika pokarm bo najskuteczniej pobusza maluszek, zazwyczj przy dokarmianiu jest tak że będzie go coraz mniej ale ważne żeby choć raz na dzień karmic.
a propos ja zawsze karmię raz z lewej raz z prawej

no i teraz juz mi nic innego nie zostaje tylko butelka.... 
az dwoch....w sierpniu... nie wiem jak to przetrwam bo niedawno bylam na koncercie i poszlam spac o 1 w nocy a i tak bylam nieprzytomna caly nastepny dzien(u mnie Maciek od 5 nie spi
) wiec nie wiem jak to bedzie z zabawa do bialego rana ;-)
Nimfi nie obwiniaj się, bo i tak długo go karmiłaś, i ważne żebyś dawała mu poczucie bezpieczeństwa swoim spokojem a nie cycem na wierzchu z którego nie wiele poleci kiedy kobieta się martwi. Ważne też że wogóle dostaje Twój pokarm, zresztą wcale nie tak mało![]()

;-)

cokolwiek zjem nie robi na nim wrazenia - jadalm smazone, jadlam zapiekanke z pieczarkami i nic