reklama

Karmienie

reklama
A my zaczeliśmy jeść zupki i warzywka z mięskiem (ze słoiczków) ale niestety Oliwierkowi nie smakują, kurcze mam nadzieję, ze się przekona bo przeciez musi jeść mięsko.

tak w ogóle to ile wasze maluszki zjadają ze słoiczka bo u nas max pół słoiczka Oli potrafi zjeść, vbez znaczenia czy sa to warzywa czy owoce.

Alex ile da rade to ma być tylko dodatek narazie a nie danie główne, moja też długo tylko pół słoiczka wcinała a teraz owoców zjada cały słoiczek a z obiadkami to różnie bywa.

Moje dziecko mnie zadziwia dzisiaj tylko cyca chciała dla odmiany a jak jej chciałam dać deserek to zacisnęła dziubka i nie było mowy.

te duże słoiczki to chyba właśnie ok 190 g mają...?my jeszcze nie wprowadzilismy glutenu...bo cały czas coś nie tak :) a to lekarz kazał przeczekać jak miał infekcje,żeby w razie czego nie była ała i u góry i na dole :) albo ugotowałam kaszkę na minimalnej wodzie, mały dłużej spał i się "kupa" z tego zrobiła :) ale chyba dam mu pół słoiczka jakiejś jarzynowej z kaszką...bo magiczne okienko u tych na mm nam się powoli zamyka ( między 5 a 6 mies ) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry