• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
aha no to w takim razie!!!!! super!!!! ja siedze oststnio na lipcówkach ale już sie bede starać zaglądać i do WAS!!! kochane jak nie bede męczyć swoją osobą... :-)

Martusia :*

Jestem, jestem i czytam.. czasem z opóźnieniem. Ostatnio młoda chora bardzo była a później przeszło na mnie, do teraz jade na tabletkach antywymiotnych..

A co do tempki, to masz wykresik na 28 dni? jak tak to zerknę.

Mononoke ja to wszystko wiem :)) ale szansa na parke jest jak wygrana w lotka dlatego nie biorę tego pod uwagę:))
Może i ty się za tydzień pochwalisz bliźniakami:DD

lilith wieeeki!!

Dziewczyny czy cień cienia kreski na teście może oznaczać ciążę?
już nie mogłam wytrzymać:zawstydzona/y: i zatestowałam
Mąż też ją widzi i kuzynka. No ale nie wiem. Nie chciałabym się rozczarować, znów:-(

POZIOMKI ale Cie wzielo przez te blizniaki ;p Nie licze nawet na tak wielkie szczescie :) Mam tylko nadzieje, ze dzidzia bedzie zdrowa :)
Zrobilam sobie wlasnie inhalacje z szalwii ale bez reczniczka czyli wdychanie normalne zamiast parowki :D Pani Doktor wczoraj pozwolila :) Oprocz tego mam stodal, tantum verde, orofar, wapno z wit c, duzo pic, inhalacje robic i lezec w lozku :D A jak nie przejdzie to bioparox (ten antybiotyk w sprayu) :D juz nie kaszle ze chrypa jest czasami, nos zatkany i duuuuuuuuuuuuzo flegmy, a fuj! :D

kahaka wiem ze tam jestes i czytasz! prosze sie natychmiast odezwac a nie robic mi tu smutasow zanych itp itd, usmiech, kobieto w ciazy jestes, chcesz zeby bobo sie na ciebie obrazilo?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy cień cienia kreski na teście może oznaczać ciążę?
już nie mogłam wytrzymać:zawstydzona/y: i zatestowałam
Mąż też ją widzi i kuzynka. No ale nie wiem. Nie chciałabym się rozczarować, znów:-(

Jeżeli widzi ją facet to można się już cieszyć:)) Robiłaś popołudniu bo jeżeli tak to powtórz rano i sie wyjaśni

mononoke a co sama od nas z bliźniakami mam być;))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry