• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Spać to ja mogę cały dzień, ale dlatego że generalnie mam niskie ciśnienia 100/70, a teraz w ciąży to jeszcze niższe. Ale to też przyjdzie Ci pewnie z czasem. A masz zamiar iść na zwolnienie?

reklama
Narazie czekam do konca semestru w szkole bo i tak bede miala 2 tygodnie ferii. Potem jak wszystko bedzie w porzadku i bede sie dobrze czula to zostane jak nie to poprosze o zwolnienie. Obecnie pracuje 29h tygodniowo w szkole a od luteko mialo mi dojsc douczanie czyi +10h wiecej :/ ... pozyjemy zobaczymy, bobas jest najwazniejszy :)

karolciak no to mowie ci rob test kobieto!!!!

Karolciak babolu łatwo Ci powiedzieć!!

Mononoke w ciąży bekanie sto standard

Blondi zapisałam się tam do przychodni i jestem baaardzo adowolona. Mają super sprzet usg,fajnych ginów i położne. Gin jest dokładny a wizyta to 20-25 min

Mafia jak zwykle zmęczona:)) ale daje rade

WITAJCIE KOCHANE!!!!! nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale to ta co marudziła hehe dawno do Was nie zaglądałam, aż mi wstyd .... ale zaraz nadrobię wszytsko co tam słychać? mam nadzieję ze staraczek grono się zmniejsza <znaczy udało się zaskoczyć> Pozdrawiam i zyczę owocnych staranek!!!! Cmoki slę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry