• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

nie da rady:( nie ma praktyki prywatnej a w szpitalu nie chca mowic kiedy jest bo i tak ciezko go złapac:(
a nie chce isc do innego lekarza bo ten jest naprawde dobry a nie wiem na jakiego rzeźnika trafie....
a mialam dzisiaj taki sliczny sen o II kreseczkach...

reklama
Karolciak i znowu myslałam że zobacze Twój teścior!! Tylko Ty zostałaś ze starej gwardii!! CZEKAM...CZEKAM...CZEKAM...CZEKAM...CZEKAM...CZEKAM

Mafia
może i lepiej że nie ma fasolki przy wkładce ale jak mówiłaś testy Ci nie wychodziły.Mi też pierwszy w życiu wyszedł przy bliźniakach:DD
Zorientuj się w lab po jakim czasie są wyniki i jeżeli tego samego dnia zrób badania w piątek

Kamcia śliczny suwaczek!! Przesunęłaś o jeden dzień??

Misia szkoda mi Cię biedaku.

Czesc dziewczynki :)

mamaFFia nie martw sie, moze test jeszcze wyjdzie :) A im szybciej pozbedziesz sie spiralki tym lepiej :) MNie przed zrobieniem testu snilo sie ze mialam straszny okres :D

poziomki ale masz zdrowie siedziec do 3 rano :D A z tymi blizniakami to nie wiem, choc bylbym pewnie w 7 niebie :) U nas nie ma w rodzinie (przynajmniej z naszej strony) blizniakow wiec to chyba niemozliwe. Jesli chodzi o jednojajowe to kto wie :D
Ale przypomnialo mi sie, znajoma moich rodzicow urodzila 7 dzieci w tym 3 pary blizniat dwujajowych :D

kamia jak sie czuje mama chlopczyka?:>

karolciak ja myslalam, ze Ty juz dzisiaj robisz test i szukalam specjalnie Twojego posta a tu nic.... nooo tak sie nie robi!!!!!!

Wiecie co, u mnie dzisiaj rano lekkie mdlosci, na szczescie nie wymiotuje tylko kilka godzin mam wrazenie ze zaraz to zrobie :D Ale zauwazylam, ze jak wypije jogurt z zywymi kulturami bakterii to mi przechodzi :D
Wczoraj sie wkurzylam u lekarza ale nie chce mi sie o tym nawet pisac. Najwazniejsze z emnie potem fajna babka przyjela i juz wiem co i jak. Na szczescie to virus i osluchowo jestem ok, mam siedziec do niedzieli w lozku (taa a dzisiaj w pracy bylam a w piatek na badania musze jechac) i pani doktor powiedziala, ze bedzie wszystko ok :) Od rana czuje sie nawet lepiej, jak wrocilam do domu to mnie tylko zakszlao pare razy ale jak sie ma tyle glutow w nosie i gada sie do dzieci przez 6 godzin od 7 rano to w sumie sie nie dziwie ze mnie wzielo ;p Teraz grzecznie siedze pod kolderka i czekam na mojego mezusia kochanego :)
ps. czekalam wczoraj na lekarza uwaga..... 4 godziny :D

a gdzie kahaka, katty, reszta?

Mononoke u nas też nie ma bliźniąt;)) Więc czemu nie:))
Siedmioro dzieci?? :szok: Po pierwszych bliźniakach nie zdecydowała bym sie więcej:no: bo bliźniaki lubią się powtarzać:baffled:
U mnie nie ma problemu z internista bo przyjmuje kilku na raz i czeka się max 40min

Hej dziewuszki!
Widzę, że niektóre z nas kochają pory nocne.
Poziomki chodzisz na Starynkiewicza? Jak tam jest? Ja cały czas zastanawiam się który szpital wybrać w Wawie.
Martusia jeśli chodzi o mnie to jeszcze nie wiem jaka płeć, ale my z moim M robiliśmy to 2 dni przed i w owulkę.
Mononoke współczuję samopoczucia, ja na wymioty dostałam Torecan w tabletkach, jest też w czopkach. Ale nie życzę Ci kontaktów z muszlą klozetową. Niestety ciąża czasami chyba nas przerasta, bynajmniej mnie. Jedyne co może to zrekompensowć to widok maleństwa na ekranie USG.

blondplatyna witaj:* faktycznie masakra z tymi mdlosciami :/ Ale wiesz, mnie narazie nie biora wymioty, tylko takie uczucie ze cos tam jest i chce wyjsc nie ta strona co trzeba :D

poziomki ta pani rodzila jak nas jeszcze na swiecie nie bylo, pierwsze dzieci miala ponad 50 lat temu, wtedy ciezko bylo z antykoncepcja do tego na wsi i do tego u bardzo religijnych osob (2 z dzieci sa zakonnicami)

ps. wiecie co, ostatnio po wszystkim mi sie beka :D ciekawe czy to tez objaw ciazaowy :P

Uwierz że ja bekam cały czas, wszystko mi się odbija. W święta siedziałam u teściów mojego i cały czas ... I jeszcze do tego mam straszny niesmak w buzi po wszystkim czego nie zjem. Masakra. Mam nadzieję że przejdzie bo kolejnych 5 miesięcy nie zniosę.

reklama
Mononoke a ja własnie mialam pytac o bekanie bo od tygodnia to koszmar moj powiedzial ze chyba przez cale zycie nie beknal sie tyle razy co ja przez ten tydzien i mnie takiej jeszcze nie znal:O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry