• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no wiesz córeczki tatusia:)
ja jestem baaaardzo uległa wzgledem Kacpra:P moj M. za to probuje go przewziąć ale wiesz on ma niby 9 mies ale cwany jest jak ja na cos nie pozwalam i moj M. wraca z pracy to na nim wymusza;) i zazwyczaj dostaje;p a juz nie mowie jak nagina moja mame i teściowa:P:D
ide sie polozyc moze zasne jutro napisze co i jak ( w sumie dzis:D:P)
dobranoc

reklama
mamaFFia i karolciak jak testy z rana?:-) trzymam kciuki za II:-)
martusia jak słusznie zauważyła poziomki poczęłam moje dziecko w bezpłodności ;-)ale z tego co mi się wydaje przytulanki były w owu więc to by się zgadzało z synkiem:-) a Ty byś kogo chciała?;-)
blonplatyna faceci tak mają:-) wczoraj jak gin powiedział że to chłopak to miałam takie minimalne rozczarowanie ale w jednej sekundzie jak spojrzałam na mojego M i zobaczyłam tą radość i dumę w jego oczach to sama zaczęłam się cieszyć:-)

no bo jak powtarza mój: "dziewczynka to duma tatusia":-) a jak go zapytałam to dlaczego chce chłopca stwierdził: "bo będę wiedział w co się z nim bawić";-):-D

Witajcie kochane :)
Przepraszam ze tak rzadko sie do Was odzywam .ale te nudności mnie wykańczają... non stop wymiotuje... i jest mi niedobrze.
Byłąm u lekarza. lekarz stwierdzil 6 tydz w pon. Kolejna wizyta za 3 tyg...

a przepisał Ci coś na wymioty? bo mój mi dawał takie czopki, które bierzesz doraźnie jak już Cię mocno narywa i hamują wymioty. Biedaku:-( a serduszko słyszałaś?:-)jak wrazenia?:-)

Kamia kochana az sie poplakalam ze to synus bedzie;-) Jakie imie?? wybraliscie?? heh a ja nie mam dalej @...czuje sie fatalnie...słabo mi i lekkie mdłości,...w głowie sie kręci jak to @ nadlatuje bedzie mega...;-( dzisiaj 31 dc...nic mi sie nie chce czas w pracy sie dluzy strasznie mam wrazenie ze siedze tu 8 godzin a tu dopiero niecale 2;-(
a dla niecierpliwych powiem ze jak nie dostane @ w pracy to kupuje w drodze do domu tescior i rano przy swiecie sobie zatestuje..chelikopter mam w głowie;-( a tu tyle pracy

dziękuje kochana:-) no narazie mój M ostro kombinuje ma tam jakieś typy ale jeszcze zobaczymy:-) mycha zrób już tego sikacza:-) kiedy dałaś sobie czas do testowania?:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry