• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
rano zrobie test zobaczymy co wyjdzie.... spac nie moge czytam ksiazke na zmiane z gapieniem sie w monitor laptopa:D
chyba jak nie bedzie 2 kresek bede baaardzo zawiedziona....

oj Poziomki Poziomki jak zrobie test to pierwsze co napisze!!!! jak nie bedzie II kresek to 13.01 wyjmuje spirale i zgwałce mojego meża;) hahahah mam nadzieje jednak ze moja fasolka juz rosnie we mnie:)
a ty co nie śpisz??? ja w ciązy to 0 21 juz spalam:)
milo ze jestes mam przynajmniej z kim pogadac bo czas mi sie dłuuuzy a spac nie moge:(

Pobęde do ok 3 bo to moja godzina. W ciąży z Gabi też chodziłam nad ranem spać tak mi się zegar bio ustawia i nic z tym nie mogę zrobić. Poza tym od zawsze jestem nocnym stworzeniem:))

a jak tam Twoje dwa aniołki???? mocno daja ci popalic???? kopią mamusie???? wiesz jeszcze 2 bedzie 6:) i możesz zakładać żeską drużyne koszykarską;) moj mąż nie moze sie doczekac az zacznie z Kapselkiem w kosza grac;) jak ci sie udaje nadązać za małym 2 letnim szatanem ;) i szalejącą niemal nastolatką;) bedąc w ciązy??:D
POOODZIW:)

Nie mam wyjścia:-D do 2 latka dom jest przystosowany a Gocha jest strasznie dziecinna więc objawów nastolatki jeszcze nie ma. A bliźniaczki kopią jak pojedyńcze w 8 miesiącu tyle że na okrągło:-Dskończyliśmy produkcję bo większej ilości juz nie ogarne:-D

hahahaha no nieźle ja jestem przerażona jak pomysle ze moj szatan zaraz zacznie chodzic:D i wszystko ruszać ściągać:D itd;) ale chcialabym zeby miedzy dzieciakami byla jak najmniejsza różnica wieku:) dopero po 1 a mnie non stop sisi sie chce:( ale najlepiej zrobic test po spaniu co nie?

reklama
dla pewnosci zrobie po spaniu;) wiesz nadgorliwość:D:PP
boje sie ze jesli to nie ciąża to cos ze mna nie tek jest... czuje skurcze macicy... i siusiam czesto i pije duzo i jestem taka "rozdygotana w środku" i czasem jak cos zjem to mi niedobrze ( przy pierwszej ciązy nie mialam nudnosci nie wymiotowalam) ale nie wymioruje, dzis bylo mi słabo.... niby na ciąze wszystko ale test negatywny i te plamienia:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry