reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc dziewczynki, wybaczcie ze mnie dzisiaj nie bylo ale mialam zwariowany dzien, opisze wam jutro bo po pracy wracam do lozka - mam bezwzgledny nakaz siedzenia w lozku do poniedzialku :D

Kamia serdecznie gratuluje! Najwazniejsze ze zdrowy ;p

kahaka do lekarza i to juz!!!!!!

karolciak trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszego tesciora

ps. zrobilam sobie dzisiaj drugi test ciazowy - ale grubasne dwie krechy, masakra , ta ciazowa to nawet wyglada na grubsza od tej zwyklej :D
nie mdlilo mnie dzisiaj, rano na chwile mialam tylko takie dziwne uczucie a potem spokoj, tylko brzuch czasami boli, takie ciagniecie od czasu do czasu w podbrzuszu
i cyce bolaaaaaaaaaaaaaaaaaa o mamo mam wrazenie ze dzwigam 100 kg a one nawet nie wygladaja na wieksze:/ dziwne

Napisze wiecej jutro po pracy bo teraz to juz tylko kapciu kapciu i lulu
Buziaki kochane :*:*:*:*:*

reklama
Cięęęęęęęęężko ale poza tym dobrze nawet:) Dziewczynki się cieszą tatuś też bo tylko ja chciałam chłopaków:D
Faktycznie nie wyjaśniłam co to beta a właściwie bhcg

tylko nie wiem czy możliwe jest utrzymanie ciąży i wyjęcie wkładki:/

Martusia wszedzie pisza ze linea negra jest objawem ciazy ale ona pojawia sie dopiero w 6 miesiacu:/ sutki tez ciemnieja ok 3 miesiaca

Mononoke KOLOROWYCH a może to jednak bliźniaki;))))))

Ostatnia edycja:
Kamia i poziomki-mam niedyskretne pytanie ;) Czy wiecie kiedy dokładnie miałyście owu i kiedy seks w którym zaciążyłyście? Chcę sprawdzić jak to się ma ze wskazówkami co do planowania płci...

Martusia85 dzieki naprawde fajnie opisane:D
Poziomeczko nie wszystko stracone:D moj Kacer do dnia porodu byl dziewczynka:D pewnie różowych niedrapek nigdy mi nie wybaczy:D
co dowyjecia spiralki jak juz jest ciąza to jej sie nie wyjmuje bo jest 90% na poronienie:( spiralka po prostu sie odgina i jest wydalana z łóżyskiem:) te wszystkie bajeczki o wrastaniu spiralki w dziecko to bajki:) nie mozliwe do realizacji ( z punktu biologicznego i kazdego innego:) )

Wiesz co niestety nie bardzo wiem bo ten cykl był luuuuźny i na nic nie zwracałam uwagi a Kamia przeciez bezplodna;DD

Mafia 2 ginow powiedzialo że córki:D
No cóż teraz czekam na wnuki a właściwie wnuków bo co mi pozostało hihihihi

Co do ciąży z wkładka to słyszałam ale nie takie straszne historie

Ostatnia edycja:
poziomki mnie badalo 6 roznych ginów przez ciąże w tym 2 zaraz przed cieciem jak mnie przyjmowali do szpitala
kazdy mowil ze bedzie córka a mialam taaaakie piekne kiecki :D:p no cóż płakałam, rozdawałam i sprzedawalam:p
jak mowi babcia mojego meża.... ze k... ( nazwisko) potrafią robic tylko synów:D
ja marze o córeczce:)

ja bardzo chcialam miec pierwszego synka:) jak sie okazało ze córa wiadomo tez sie cieszylam mimo ze wolalam malego posiadacza ślicznych jajek:) hahaha
babcia tesciowa mama i ogolnie rada starszych w rodzinie zawiedziona byla ze jednach jest chlopak mimo ze maja wszyscy fioła na jego punkcie wyczekiwana jest dziewczynka:D wiesz kitki budciki kokardki warkoczyki i te wszystkie takie tam:D
wiec ja sie nastawiam na natepna dziewczynke:D moze jakies rady;) hhahaha
na necie mozna przeczytac baaardzo ciekawe artykuły o np pozycjach na spłodzenie dziweczynki i na inne na chłopca na diete na dziewczynke i analogicznie na chłopca:D:D:D mozna popłakac sie ze smiechu:D

Co do rady trzeba by mojego M spytać a mięsa nie jje :-D
Ja nie jestem zwolenniczką cukierkowych dziewczynek może dlatego e sama nie jestem:sorry: ale Gocha to rasowa barbi a Gabi jak na razie mały gangster,ciekawe co z bliźniaczek wyrośnie:-D

reklama
bedziesz miala niezła mafie w domu:D kacper jak sie w mame wda to bede miala malego terroryste w domu:D juz sie taki cwaniak robi ze jak zabierzesz cos jak sie bawi to krzyk:D ubrac sie nie daje bo kreci sie pieluche ledwo zakładam:D az strach sie bac co bedzie dalej:D

Do góry