• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Plamienia mogą być przez wkładkę a każdą ciąże przechodzi się onaczej. Nie ma reguły,staraj sie teraz dużo nie pić. Testy nie raz nie wychodza dlatego zaleca się jednak test z krwi bo on jest wiarygodny

reklama
wiesz ta siedze i mysle i chyba za duzo mysle bo zaczynam sie coraz bardziej bac.... wiem ze to takie glupie bo jesli nie zrobie badań i nie pojde do lekarza to niczego sie nie dowiem ale na wizyte musze czekac do 13.01 wiec czeka mnie tydzień zrzedzenia i zastanawiania sie co sie dzieje

ma ma.... to jest gin który prowadził Kacpra:) przyjmuje w przychodni na nfz i nie ma prywatnej praktyki bo mu nie starcza czasu;) a przyjmuje raz w tyg w tej przychodni:( gdyby nie czwartkowe swieto bylabym u niego w tym tyg:(

juz druga a ja nadal spac nie moge:( a jutro mam tyle rzeczy do zrobienia:(
Poziomki oj Poziomki przez twoj nick głodna sie robie;) hahahhaa

chodzis prywatnie??? gdzie jesli moge zapytac?? ja we wrocku znalazłam przychodnie planowania rodziny i mialam wyzyty co 3 tyg czasem co 4

boli mnie kurcze w lewym boku tak jak bym czuła spiralke;(
BOZE ALE SIE ZE MNIE MAZGAJ ROBI....

Jak masz to łyknij no spe. Do gina chodzę na NFZ ale do szpitala na Sarynkiewicza w Wawie. Ja mam wizyte i usg co 2 tygodnie bo to bliźniaki i jednojajowe i mają wspólne łożysko i grozi im zespół przetoczania (TTTS). Trzeba je dlatego bardziej kontrolować

a u Ciebie albo Twojego M. wczesniej byly jakies bliźniaczki????
hmmm zastanawiam sie czy ciąże bliźiacze są uwarunkowane genetycznie czy to taka loteria ;)
bo np jak bym zaszła w ciąże ze spiralka to tak jak bym trafila w lottka 6 a z bliźniakami to 2 razy pod rząd 6 :D
nomalnie jak sie okaze ze jestem w ciąży to bede grała:D:D:D hahahah
odbija mi o tej godzinie:P

Dziedziczne są bliźnięta 2 jajowe czyli takie które powstały z 2 komórek rozrodczych żeńskich i męskich a my mamy jednojajowe i one powstały w sumie z 2 komórek tzn z jednego dziecka zrobiły się 2.Dlatego mają identyczny kod genetyczny i niczym sie fizycznie nieróżnią,takie klony. Tak na prawde nie wiadomo skąd się biorą jednojajowe (komórka dzieki się na dwoje w 4 dobie po zapłodnieniu) są kobiety które mają większe skłonności np wieloródki,po wspomaganiu zapłodnienia po poronieniach.

tym o to sposobem bedziesz miala 4królewny jednego króla i wesołe królestwo:D:D:D:D ciekawa jestem jak by moj M zareagowal jak bym byla w ciazy z bliźniakami;P poki co to stresuje sie ze moge byc w ciązy:D boi sie ze nie dam sobie rady z dwojka:P

reklama
Ja dam z 4 to Ty z 2 :DD Im więcej dzieci tym bardziej się sobą zajmują bo jedynak jest samotny i trzeba go czymś zajmować.

Ten mój król to tym królewnom da sobie wejść na głowe i tyle będzie z jego panowania:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry