• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gratulacje z powodu zafasolkowania :)ja niestaty dzis rano zobaczylam tylko jedna rozowa kreseczke, a szkoda juz tak sie cieszylam... ale to nie jeden cykl w zyciu sprobujemy jeszcze a ile przy tym przyjemnosc ;)mam nadzieje zei mi sie wkoncu uda!pozdrawiam cieplutko pa

reklama
ja chyba już mogę starającym się polecić kilka-kilkanaście dni przerwy w seksiku przed owu i staraniami. "chłopaki" bardzo się wzmacniają i baaaaaaaaaaaaaaardzo szybko docierają do upragnionego celu :-)

ja chyba już mogę starającym się polecić kilka-kilkanaście dni przerwy w seksiku przed owu i staraniami. "chłopaki" bardzo się wzmacniają i baaaaaaaaaaaaaaardzo szybko docierają do upragnionego celu :-)

to moja recepta również sprawdzona: seks codziennie jak tylko @ się skończy:-D . nawet słabe plemniki się tego nie boją i znajdzie się jeden odważny i bojowy:laugh2: :-)

Hej dziewczyny ...u mnie jesze kilka dni do terminu spodziewanej @ mam nadzieje ze sie nie pojawi ale test dopiero zrobie jakby sie spozniala...Obiecalam sobie ze nie bede sobie wmawiala i wyszukiwala sie tego ze mam objawy ...ale wez czlowieku badz mądry...bolą mnie piersi .i ciągle kucie w okolicy jajnikow trwa od wczoraj :( i jak nie myslec...? znowu miec nadzieje i sie rozczarowac...:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry