Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hehdziewczyny bardzo was proszę o opinię na temat jednej kreseczki. zaczynam wariować
wyszła blada, czytalam, że jeśli nawet ta kreska jest ledwo widoczna to jest ciąża. a co wy o tym myślicie ?
[/quo
na moim pierwszym tescie wyszla tez blada kreska, wieczorem na drugim juz wyrazniejsza, a na trzech pozostalych juz bardzo wyrazne kreskico mnie cieszy ogromnie teraz czekam na wyniki moczu z osrodka zdrowia. mam nadzieje ze wszystkie te testy potwierdza sie
![]()
Co radzicie? Powtórzyć test na kilka dni?
Dla ułatwienia dodam, że to 37 dzień mojego cyklu. Choć zawsze miewałam przedłużone cykle ten wydaje się być naprawdę długi. Nie wiem czy to autosugestia, ale mam wszystkie pierwsze objawy ciąży (podwyższona temp., senność, częste siusiu), no ale test był negatywny... Jak mnie diagnozujecie?