• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama

no to super :) wejdź na swój profil :) pokarze Ci się okienko z Twoimi danymi itd. po prawej stronie mniej więcej w połowie tego okienka będziesz miała takie coś jak "dostosuj profil". klikasz na to i pojawia Ci się takie coś. tam po lewej stronie znajdź "edytuj sygnaturę". kliknij na to. i do tego duzego okienka co się pojawi wklej 'adres' suwaczka, który zaczyna się zwykle od htt:// itd :) no i klikasz na dole na "zapisz sygnaturę" no i masz :):):)

kobietki, ja lece na pierwsza miłość :) wrócę po filmie :) buziole

Też ogladałam:-D

A my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę:tak::-D:-D Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy:tak::-)
A @ zbliża się wielkim krokiem..:) Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy:) Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P

No mam nadzieje ze sie udalo z suwaczkami:))
A ja kochanu jutro testuje poniewaz jutro musze odstawic duphaston ....ten cykl mozna spisac na straty ale zatestuje bede spokojniejsza

reklama
No mam nadzieje ze sie udalo z suwaczkami:))
A ja kochane jutro testuje poniewaz jutro musze odstawic duphaston ....ten cykl mozna spisac na straty ale zatestuje bede spokojniejsza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry