Mnie bolalo jakies poltora, dwa tygodnie po owu. To byl taki upierdliwy bol, nie mocny, ale meczacy.
Jak ja mialam przeczucie ze to moze juz to, to tez balam sie tego na glos powiedziec![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie bolalo jakies poltora, dwa tygodnie po owu. To byl taki upierdliwy bol, nie mocny, ale meczacy.
Jak ja mialam przeczucie ze to moze juz to, to tez balam sie tego na glos powiedziec![]()
Też ogladałamA my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę
Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy
:-)
A @ zbliża się wielkim krokiem..Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy
Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P

Nie, nie, lepiej zeby nie przyszla przez najblizszy (przynajmniej) rok!!
Tez na Dr Housa lece do domu. Teraz w odwiedzinach (z laptopem) u znajomych.![]()
PS. Jak czesto dopadacie mężów?

Kochana ja to ostatnio to codziennie
Wrócę do Was później bo muszę coś zjeśc. Bez obiadka dziś jeszcze jestem
FLORYDA GRATULACJE jeszcze raz i jeszcze raz:-):-):-)
Hahaha biedaczek!
Alez moj straznie sie ucieszyl ze w koncu dam mu spokoj. Chociaz teraz twierdzi ze ma nadprodukcje hahaahah

Mój jest wniebowzięty