reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Monika 3760 głowa do góry, ważne to myśleć pozytywnie chociaż wiem że czasem ciężko...
Zajączek 81 po ślubie - rok temu - powiedzieliśmy sobie co będzie to będzie - od października zeszłego roku zaczęliśmy myśleć i działać intensywniej. zobaczmy co z tego wyniknie.

reklama
Monika 3760 głowa do góry, ważne to myśleć pozytywnie chociaż wiem że czasem ciężko...
Zajączek 81 po ślubie - rok temu - powiedzieliśmy sobie co będzie to będzie - od października zeszłego roku zaczęliśmy myśleć i działać intensywniej. zobaczmy co z tego wyniknie.
To podobnie jak u nas. Pobraliśmy się w zeszłym roku, a staramy tak konkretniej się od października - z przerwami na wyjazdy męża. Od ślubu nie zabezpieczaliśmy się , ale "uważaliśmy". I teraz tego żałuje, bo może byłby już dzidziuś :-(
Ale jestem dobrej myśli...

kiedy u Ciebie miałaby być @??? Miałaby, bo nie przyjdzie przecież;-)
Ja też czekam, żeby się nie doczekać, ale u mnie jest stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek testy, więc się nie nakręcam...Zresztą tak jak pisałam wcześniej - "marne sząse":rofl2:

Tak mniej wiecej @ mialaby pojawic sie 6 lutego ale przeciez sie nie pojawi ;-) Mam nadzieje ze i ja i Ty bedziemy mialy wkrotce duuuzo powodow do radosci :-D

U mnie tak samo...okres powinien być 10-11 i myślę, że się jednak pojawi:-(
U Dominiki na pewno nie będzie :-) I Zajączku Tobie też tego życzę:-)
Martuska , ja również przyłączam się do gratulacji!!!

Dziekuje Ci za wiare we mnie :-) I czemu watpisz w swoje szanse ??? Musisz wierzyc Kochana, to juz polowa sukcesu. A nawet jesli sie nie uda tym razem to nastepnym na pewno :tak: Tak trzeba sobie wciaz powtarzac.

siedze przybita pewnie dostane okresu :(nie mam juz sily z tym wszystkim zludne marzenia nadzieja... i okres:(
pojutrze pewnie bedzie zalamka

Moniko, przeciez jeszcze nie wszystko stracone :tak: Glowa do gory, prosze Cie !!! :tak::tak::tak:

U mnie wciaz tak samo: sluz, bole w podbrzuszu i klucie jajnikow od czasu do czasu... Oby to nie byla nadchodzaca @ <wrrrrr> ;-)
Milego wieczoru Kochane, ja spedzam go w towarzystwie Narzeczonego :-D

Martuśka, Gie-oska być może już takie pytanie miałyście /jeśli tak, wybaczcie, ja dziś jestem cała podenerwowana i chaotyczna/ - macie teraz jakieś objawy, ból podbrzusza, itp?

Martuśka, Gie-oska być może już takie pytanie miałyście /jeśli tak, wybaczcie, ja dziś jestem cała podenerwowana i chaotyczna/ - macie teraz jakieś objawy, ból podbrzusza, itp?

Ja nie ma żadnych:sorry2: naprawdę żadnych, może jest mi trochę nie dobrze ,ale pewnie z nerwów.

Mam wymiki Bety 145 mIU <5,3
Czy któraś może coś mi na temat interpretacji powiedzieć:szok:

hej!
Martusia ja nie znam sie na interpretacji bety ale wczoraj widzialam Twoj test i kochana w ciazy jestes:-)umowi sie na wizyte do gina i bedzie looz ja ide 20.03 wiec to bedzie koniec 7tyg i serduszko bedzie juz widac:-)
alisa79 ja zadnych objawow ciazy nie mam oporcz od czasu do czasu brzuch pobolewa jak na @,test pozytywny chyba kazda dziewczyna inaczej przechodzi poczatek ciazy...a Ty jestes w ciazy??kiedy masz termin @??

Martusia to uwiez test pozytywny,beta ok umow sie do gina najlepiej hehe..ja tez uwierze na 100% jak mi lekarz serduszko pokaze:p

reklama
czesc dziewczyny troche sie opuszczam w pisaniu nie mam na nic czasu teraz musze pracowac na rozne zmiany....ale nie o tym chcialam pisac zle sobie policzylam i jednak okres mam dostac w poniedzialek:baffled: to oznacza dluzsze czekanie dzisiaj nie wytrzymalam i zrobilam test i teraz zaluje bo pokazalo brak ciazy:-( a do tego jeszcze chyba zaczynam plamic wlasnie zauwazylam brazowe krople krwi na wkladce:zawstydzona/y: to juz chyba po dzidzi:wściekła/y: co wy o tym myslicie? pozdrowionka

Do góry