missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mam nadzieje ze mnie nie zwolni bo laska jak konczyl jej sie okres probny to poszla na chorobowe a nie byla jeszcze w 3 miesiacu ciazy nawet i przyszla i podpisal dalej z nia umowe na rok normalnie jak z kazdym z nas.... ona miala wieksze szanse zeby ja zwolnil raczej bo ja juz wczesniej tutaj pracowalam i tak ... i bardzo zadowolnony ze mnie jest z mojej pracy i w ogole bo sam mi to wczesniej powiedzial.., ehhh martwie sie troche b przeciez moj TŻ to taki rozrzutny ze wątpe ze by mnas utzymal... ehhh :-( i jeszcze sie drze na mnie ze usiade 5 razy na dzien po 5-10 minut na kompie zeby zajrzec na forum na nk poczte ... zagryze go chyba ... ciagle mowi ze to szkodzi dzidzi jakbym godzinami siedziala... a jak w pracy popierdzielam 11 godzin po dziale na nogach i jeszcze klima sie zepsula i sie z gorąca udusić można to juz mi nie skodzi nie?? albo jal sie drze na mnie to ogole mi nie szkodzi jak sie wkurzam... boże jak z malym dzieckiem :-( co zrobić z nadopiekuńczoscią tż ów?? ratunku !!!!!!!!!!