Luksja
Aktywna w BB
Dziewczyny, a co sądzicie o czymś takim:
Łóżko MAX teak
Łóżko MAX teak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Setana, śpiworki napisałam, ze mam dwa, a zapomniałam, że jeszcze przed ciążą 2 kupiłam w 5-10-15 (jeden dla chłopca, drugi dla dziewczynki), więc w sumie mam 4, a rozmiary:Zastanawiam się ciagle nad tym jaki śpiworek i ile, no i czy nie kupić odrazu większego. Zastanawiam się też czy nie kupić więcej niz dwa - chodzi mi głównie o pieluchy wielorazowe, bo jak będzie przeciek to przeca trzeba prać... Z pieluchami a raczej z otulaczem też mam zagwostkę, bo nie wiem czy brać te najmniejesze czy wieksze (czy od 2-4kg czy od 3-6 kg?). Wiem od mojego męża, że w najblizszym czasie pieluchy jednorazowe pójda w górę więc wielorazówki pewnie też, zakupiłas już jakieś Zebrra? ja chyba muszę ustalic co chcę i wysłać zamówienie. Będziesz kupowac w pieluszkarni czy gdzieś indziej? Kupę tam sobie też paczkę tych jednorazówek.
Zastanawiam się ciagle nad tym jaki śpiworek i ile, no i czy nie kupić odrazu większego. Zastanawiam się też czy nie kupić więcej niz dwa - chodzi mi głównie o pieluchy wielorazowe, bo jak będzie przeciek to przeca trzeba prać... Z pieluchami a raczej z otulaczem też mam zagwostkę, bo nie wiem czy brać te najmniejesze czy wieksze (czy od 2-4kg czy od 3-6 kg?). Wiem od mojego męża, że w najblizszym czasie pieluchy jednorazowe pójda w górę więc wielorazówki pewnie też, zakupiłas już jakieś Zebrra? ja chyba muszę ustalic co chcę i wysłać zamówienie. Będziesz kupowac w pieluszkarni czy gdzieś indziej? Kupę tam sobie też paczkę tych jednorazówek.