reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Dziękuję Dziewczyny za opinie :)
Te łóżeczko-komody można oczywiście kupić w innych kolorach, ja jedynie zastanawiam się jak z jakości i trwałością, produkt nie jest w 100% z drewna. Mam b.mało miejsca i szukam jakiegoś dobrego rozwiązania.

Zastanawiam się ciagle nad tym jaki śpiworek i ile, no i czy nie kupić odrazu większego. Zastanawiam się też czy nie kupić więcej niz dwa - chodzi mi głównie o pieluchy wielorazowe, bo jak będzie przeciek to przeca trzeba prać... Z pieluchami a raczej z otulaczem też mam zagwostkę, bo nie wiem czy brać te najmniejesze czy wieksze (czy od 2-4kg czy od 3-6 kg?). Wiem od mojego męża, że w najblizszym czasie pieluchy jednorazowe pójda w górę więc wielorazówki pewnie też, zakupiłas już jakieś Zebrra? ja chyba muszę ustalic co chcę i wysłać zamówienie. Będziesz kupowac w pieluszkarni czy gdzieś indziej? Kupę tam sobie też paczkę tych jednorazówek.
Setana, śpiworki napisałam, ze mam dwa, a zapomniałam, że jeszcze przed ciążą 2 kupiłam w 5-10-15 (jeden dla chłopca, drugi dla dziewczynki), więc w sumie mam 4, a rozmiary:
2x 0-6mcy
1x 62cm
1x 68cm

Co do pieluch, to jeszcze ne kupiłam, ale na pewno część kupię w pieluszkarni i część na allegro. Wyczytałam na gazecie, ze te allegrowe się sprawdzają, a cena kusząca...

Luksja, moja koleżanka miała taki mebel, na początku była mega zadowolona, a potem stwierdziła, ze to jednak za duża kolubryna i sprzedała zanim zmieniła na tapczanik (bo z tego co pamiętam to się później rozkłada na tapczan i komodę)

Zastanawiam się ciagle nad tym jaki śpiworek i ile, no i czy nie kupić odrazu większego. Zastanawiam się też czy nie kupić więcej niz dwa - chodzi mi głównie o pieluchy wielorazowe, bo jak będzie przeciek to przeca trzeba prać... Z pieluchami a raczej z otulaczem też mam zagwostkę, bo nie wiem czy brać te najmniejesze czy wieksze (czy od 2-4kg czy od 3-6 kg?). Wiem od mojego męża, że w najblizszym czasie pieluchy jednorazowe pójda w górę więc wielorazówki pewnie też, zakupiłas już jakieś Zebrra? ja chyba muszę ustalic co chcę i wysłać zamówienie. Będziesz kupowac w pieluszkarni czy gdzieś indziej? Kupę tam sobie też paczkę tych jednorazówek.

A skąd twój mąż wie, ze pieluszki pójdą w górę?
A dużo?

reklama
Luksja - Pościele dziecięce - Pościel dziecięca - ja wybrała niebiesko - zielonego jeżyka. Spokojnie znajdziesz wszystko co potrzebujesz na Allegro gdzie oczywiście jest taniej wpisując "Nino". Z tej samej serii wybrała śpiworek do 100 cm - Zebrra co myślisz o takim uniwersalnym ?
Ja jak tylko ogarnę mieszkanie - a trochę jeszcze tego mam :-( - biorę się za oględziny mojego wózia 3w1 pod kątem tego co pisałyście i ewentualnego zakupu fotelika z prawdziwego zdarzenia - mam coś przyobiecane w temacie cobym nie musiała bawić się w wypinanie np. no ale bezpieczeństwo przede wszystkim. Poduszkę mam odłączaną przez komputer, co jest dość wygodne, ale za to niestety 3drzwiowe auto :eek:
A Zebrra jak zwykle w myślach mi czyta :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry