Misialina
Fanka BB :)
Zebrra...mam prośbę...looknij na ten linka który posłała mi Kati Tako Jumper X dla dziewczynki (1436583419) - Aukcje internetowe Allegro... myślisz że warto by było...poradź bo sama nie wiem a cena jest zachęcająca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jaka baza do maxi-cosi? ja dopiero wstępnie się orientowałam i nawet jakąś listę samochodów z tym systemem isofix znalazłambaza jest bardzo wygodna, przecież ten fotelik też możesz wpiąć normalnie pasami, jeśli jedziesz nie swoim autem, o czym pisałam przed chwilą. To bardzo duża wygoda... A co do bazy do maxi-cosi, to Ty mówisz o bazie iso-fix, to zupełnie inna baza..
Noo ja też mam nadzieję że dzidziuś "nie pobije" starszakaWiesz co, myślę, że starczy na ok 5-6mcy, o ile nie urodzisz małego kolosikaMoja koleżanka urodziła w sierpniu chłopca waga 4800 i 62cm, wyglądał jak miesięczne dziecko.. Dodam, ze poród naturalny. Ma teraz 6 mcy i rozm. 80cm.

bo się pochlastam normalnie 

Masz na myśli to że będzie u Was w pokoju, czy też możliwość bujania?Ale kołyska wydaje mi się dobrym pomysłem choćby na te pierwsze pół roku jak dziecko będzie miało kolki i nie będzie dawało mamie spać w nocy...

Teraz jestem bogatsza w doświadczenia ;-) Zastanawiam się ciagle nad tym jaki śpiworek i ile, no i czy nie kupić odrazu większego. Zastanawiam się też czy nie kupić więcej niz dwa - chodzi mi głównie o pieluchy wielorazowe, bo jak będzie przeciek to przeca trzeba prać... Z pieluchami a raczej z otulaczem też mam zagwostkę, bo nie wiem czy brać te najmniejesze czy wieksze (czy od 2-4kg czy od 3-6 kg?). Wiem od mojego męża, że w najblizszym czasie pieluchy jednorazowe pójda w górę więc wielorazówki pewnie też, zakupiłas już jakieś Zebrra? ja chyba muszę ustalic co chcę i wysłać zamówienie. Będziesz kupowac w pieluszkarni czy gdzieś indziej? Kupę tam sobie też paczkę tych jednorazówek.Barmanka[/B], ja kupiłam 2 śpiworki![]()