reklama

Kiedy na zakupy ;)

mam pytanie ktos kiedys pokazywał łożeczka z aukcji uzytkoownika paulinkach34 tam sa fajne zestawy z posciela...ale widze ze materace sa rozne....chyba najlepszy jest gryka-kokos? co o tym myslicie?

reklama
Zebrra- ale cudowna! Tylko droga troszkę niestety...
Zebrunia, powiedz mi , kiedy Twój Jaśko nosił rozmiar 92 i przez ile m-cy? bo znalazłam cudną wiatrówkę w tym rozm. i nie wiem czy kupić;)

Aestima, ja odkupię ją od kuzynki :) Przy takich zakupach (mam na mysli krótkoterminowe) staram się najpierw szukać w używanych ;)

Co do rozmiaru, Jasiek miał ok. 1,5 roku jak nosił 92, a dwa lata kiedy nosił 92 lub 98...

Widzę, że ubranka kupujecie na wyrost :)

Napiszę Wam, jak to wygląda do dnia dzisiejszego (oczywiście pisze o Jasiu, Wasze dzieci mogą być mniejsze lub większe - Jasiek jest średniakiem):

0-1mc 56cm
1-3mce 62cm
3-6mcy 68cm
6-9mcy 74cm
9-12mcy 80cm
12-18mcy 86cm
18-24mcy 92cm
24-36mcy 98cm
36-42mce 104/110cm
teraz Jasiek ma 3,5 roku i niedługo myslę, ze będę kupować na 116cm

No nie powiem Ironia zakupy hymm co tu dużo mówić konkretne :D
setana a gdzie kupiłas ten kocyk??W smyku??I jaki kolorek kupiłaś??Ja myślę nad brązowym z tym misiem...śliczny jest.Z resztą wszystkie są dlatego trudny wybór ;-)
Katamisz ja mam taki jak ten żółty i brązowy tzn. mam z brązowym misiem, ale mój kocyk jest kremowy. Kupił go mój mąż, ale ja nawet nie zapytałam gdzie i za ile. jak wróci z pracy to go podpytam.

Faktycznie śliczna ta huśtawka. Przeraża mnie tylko w tych huśtawkach, że własnie taka cena a tak krótko służą....

Ironia,Agabre - :szok: z tymi zakupami.Ja w marcu planuję takie rzeczy - "13" będzie :-)
Majtkowo - ja nieustająco wchodzę w swoje, ale biodrówki, głównie spodenki.

ja tam wyszlam z zalozenia ze jakos wiecej miec nie bede a i tak trzeba to kupic a jak trzeba to trzeba i nie patrze na konto hihi ;) musze poprosic meza zeby mi przelał hehe bo mi łyso cos na koncie a to dopiero 4 luty hehe :)

reklama
Dziewczyny! Któraś z Was, niestety nie pamiętam która, kupowała pościel nino. Mam pytanie - na jakie łóżeczko pasuje ochraniacz - 120x60 czy 140x70?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry