reklama

Kiedy na zakupy ;)

linka niestety nie podam, bo kupiłam normalnie w sklepie u mnie w mieście...

nadzieja ja mam taki kolorek dla dziewczynki, jak dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia, równie dobrze woziłabym synka w malinowym:)

no to masz fajny sklep w mieście
a kolor wózeczka dla mnie też nie ma znaczenia ja mam czerwony dla chłopca - ja w ogóle lubię czerwony (hahaha jak w dyskusji na innym wątku :-D)

reklama
traschka bo cena naprawdę dobra...kurcze u mnie w Askocie mała butelka TT kosztuje ponad 20 zł
...tylko jedna sztuka!!a na allegro nie ma takich zestawów??Zaraz zerknę...

traschka no to po prostu miałaś szczęście i ciesz sie z tego, w końcu i tak wydajemy majątek na wszystkie te rzeczy

swoją drogą to śluby i rzeczy do małych dzieci to dobry biznes no nie? zawsze na czasie ;-)

katamisz zestaw podobny, mój jest bez kubka niekapka. Bardzo dobra cena za ten zestaw co pokazałaś! Z kosztem przesyłki wychodzi podobnie. (tyle że masz o kubek więcej:)
To prawda, że internetowe zakupy ostatnio mi nie wychodzą za dobrze, ale przeglądając ceny w sklepach i tak zamawiam dalej przez net bo różnice są masakryczne!!! Na samym wózku zaoszczędziłam prawie 600 zł, dziś za materacyk z kosztem przesyłki dałam 30 zł mniej niż w sklepie u mnie. Trudno, najwyżej dłużej poczekam, ale zaoszczędzić można naprawdę sporo...

EDIT: heh, właśnie jeszcze raz otworzyłam ten mój zestaw i to jest jednak ten sam:) Zasugerowałam się wielkim napisem w sklepie "4 butelki TT...". Czyli jednak mam kubek, super....

Ostatnia edycja:
katamisz zestaw podobny, mój jest bez kubka niekapka. Bardzo dobra cena za ten zestaw co pokazałaś! Z kosztem przesyłki wychodzi podobnie. (tyle że masz o kubek więcej:)
To prawda, że internetowe zakupy ostatnio mi nie wychodzą za dobrze, ale przeglądając ceny w sklepach i tak zamawiam dalej przez net bo różnice są masakryczne!!! Na samym wózku zaoszczędziłam prawie 600 zł, dziś za materacyk z kosztem przesyłki dałam 30 zł mniej niż w sklepie u mnie. Trudno, najwyżej dłużej poczekam, ale zaoszczędzić można naprawdę sporo...

EDIT: heh, właśnie jeszcze raz otworzyłam ten mój zestaw i to jest jednak ten sam:) Zasugerowałam się wielkim napisem w sklepie "4 butelki TT...". Czyli jednak mam kubek, super....

No to zakup super.Ja tez chyba kupię taki zestaw...choc jeszcze waham się między aventem a TT.Tak czy inaczej muszę się wstrzymać do kolejnej wypłaty ;-)A co do materaca to ja znalazłam też na allegro piankę-gryke-kokos z Wrocławia całkiem blisko mam aby go odebrać oczywiście nowy od producenta za 59,99 więc cena niska w porównaniu do sklepowej 99 zł.

cinamon, akurat na Targówek mam blisko, problem w tym, że pewnie tak jak wszędzie mają tylko spacerówki bez gondol, a ja chcę wszystko jednym zakupem załatwić(z fotelikiem maxi-cosi dodatkowo) i dlatego w marcu mi kazali przyjść bo jestna to szansa. Ale dzięki za podpowiedź:tak:]

Jestem przekonana że mają go z gondolą.Właśnie gondola mi wpadła w oko i to że czarny.A nie wiem jak z cenami ale kupowłam niedawno u nich fotelik dużo taniej niż wszędzie

reklama
moja wypłata dawno się skończyła. Wymieniłam dziś euro, które zarobiłam w sierpniu na "streecie" i trzymałam je właśnie na wyprawkę więc najwyższa pora:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry