Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Marta jeśli chodzi o świdnicki szpital to wejdź sobie na Poród w świdnickim szpitalu - Świdnik • Forum Świdnika i poczytaj, dużo pozytywnych opinii, aż sama byłam pozytywnie zaskoczonamadziolka sliczne te kombinezoniki. a wiesz zastanawiam sie czy by wlasnie u ciebie w swidniku w szpitalu rodzic....moze sie spotkamy
ja bylam wczoraj w komisie i kupilam bodziaki za 2 zl-sliczne i jak nowe
![]()
wzięłam na 3-6 miesięcyMadziolka- a na jaki rozmiar się zdecydowałaś? Krteczek wprawdzie trochę mam, lae kombinezonik na jesień by się przydał...
Taki jest i mój planjA w kwietniu to będę prała w Vizir sensitive i płynie do płukania dla dzieci.
to prawda, coś w tym jestzauważyłyście że szał zakupowy na ciuszki sie nam już powoli skończył teraz zaczynamy rozważniej kupować
przynajmniej ja tak zaczęłam robić, a i na forum to zauważyłam![]()
Co do Tchibo - walcz ! Ja dostałam fakturę za rzecz którą w rezultacie nie otrzymałam - księgowa ( jako, że to było na firmę ) poradziła mi ją odesłać z komentarzem - list polecony został zwrócony.
Żadnych więcej zakupów przez internet u nich choć np. Mama Taty Młodej jest zadowolona.
Wygląda na nowy kompletny, tylko pudełko ma zniszczone. Zamiast 145 - 160 zł zapłaciłam za niego 99 zł.