Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też planuję karmić piersią jak ile tylko się da, na pewno do momentu aż wrócę do pracy, a wtedy Majeczka będzie miała pół roku (chętnie posiedziałabym z nią do roku ale nią mam takiej możliwości niestetyZastanawiam się nad laktatorami i podgrzewaczami, czy jest sens kupować już teraz?
Z laktarorem moze nie ma się co spieszyć? Bo moze nie być potrzebny zwłaszcza jak chce się jakiś czas spędzić z maluchem w domu, przynajmniej do czasu karmienia piersia, jak myślicie?
A doradźcie mi czy może jednak kupić Medelę elektryczną?
Za 150 zł można kupić na allegro używanie klika razy, w stanie idealnym, no i się zastanawiam teraz co zrobić... Już bym chciała coś kupić i mieć to z głowy...
Bo jeśli chodzi o Medelę ręczną to chyba bardziej skłaniałabym się ku modelowi Harmony czyli z tą dźwignią-rączką, a nie ten działający jak strzykawka, wydaje mi się że to jest wygodniejsze w trzymaniu (no ale mogę się mylić), tylko że nowy Harmony kosztuje tyle co te używane elektryczne....
DZIEWCZYNY... a kiedy zamierzacie kupować akcesoria kosmetyczne, oliwki i kremy do pupci itd. I jakie???? No i jeszcze jaki polecacie krem do brodawek, bo mi Damian jak się urodził to strasznie pogryzł i z mlekiem leciała krew...jak sobie przypomnę ten ból to mi się słabo robi...
Tez o tym czytałam i słyszałam.Co do smarowania brodawek moja polozna powiedziala, ze najlepsze do smarowania jest... wlasne mleko. Kazala mi po kazdym karmianiu wyciskac troche i dokladnie smarowac, nastepnie zostawic piers chwile do "wywietrzenia" i wysuszenia.
Racja...zwykła poducha też wystarcza, ale ja kupiłam rogal, bo przydaje mi sie też jak siedzę, czytam, potem do karmienia i kładzenia malucha np. na brzuchy z rogalem pod paszkami. No i rogal ma tą zaletę, że kiedy śpisz nie potrzebna jest poduszka pod głowędzieki za podpowiedz kochana., ja spie z poduszka pod noga (kolanem), ale tez w takiej pozycjiZ duuuuza poducha ;-) Rano jest oki, ale przychodzi wieczor i bol sie nasila... ale tez sypiam w takich pozycjach tylko i na lewym albo prawym boku, z czego lepiej mi na prawym ;-)
Szkoda mi kasy na tego rogala... poducha spelnia ten sam warunek u mnie ;-) Ale DZIEKI![]()

Co do smarowania brodawek moja polozna powiedziala, ze najlepsze do smarowania jest... wlasne mleko.

no i ja własnie tez odgapiłam i tez sie zarejestrowałamKtoś już tu kiedyś pisał o aptece http://doz.pl wyrobiłam sobie tam kartę "Dla mamy i maleństwa", dzięki której mam spore zniżki na produkty dla mnie i maluszka...
teraz tylko musze poczekac te dwa tyg. na karte i moge robic zakupy, ceny sa faktycznie atrakcyjne, np. witaminki ktore zazywam Pregnaplus normalnie w aptece płace cos ok 37 zł, a w internetowej 32,90 natomiast z ta karta rabatową 27,90 zł. Takze polecam zapisanie sie do programu bo inne ceny rowniez atrakcyjne