Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masło shea ma nam służyć na podrażnienia, nie do codziennej pielęgnacji. Do tego wystarczy mydło marsylskie + parafina.Ja też bardzo lubię kosmetyki z masłem shea, ale zimą, bo latem wydaje mi się być "za ciężkie". :-(
Nie, nie uszkodzą, bierzesz kilka (ok. 5 łupinek) wkładasz do woreczka płóciennego i dopiero do pralki.Co do orzechów piorących - czy używałam ich bo zastanawiam się czy pralki nie uszkodzą.
Muszę o nim poczytać...Lubię też kosmetyki z olejkiem arganowym
Nie, nie robiłam w nim zakupów, znalazłam szukając czystej lanoliny, ale też mi się spodobałTen sklep gdzie jest tania lanolina też mi się spodobał - robiłaś tam kiedyś zakupy ? Jakby chciała się zdecydować na tą lanolinę to w jakimś opakowaniu ją dostanę w zależności od zamawianej pojemności, bo nie do końca zrozumiałam....Może coś jeszcze bym wzięła. No i może wiesz jak szybko lanolina się starzeje i czy jest "jadalna" dla maleństwa ?
Ja używałam wypożyczonego laktatora jak urodziłam Wikę, ale tam wypożyczało się samą maszynę, a końcówkę kupowało się od nich nową za kilkanaście złotych...Doris :-) - ja jakoś miałabym opory do używanego - nawet po kimś zaprzyjaźnionym - laktatora czy muszli laktacyjnych.... A już taki szpitalny wogóle by nie wchodził w grę![]()
Bardzo podoba mi się ten trzeci - jest najdłuższy - wystarczy na cały wózkowy okres. Przydatne jest odpięcie dołu, kiedy masz chodzące dziecko, wtedy brudne buty zostają na zewnątrz. No i mozna używać w foteliku, więc odpada kolejny wydatek.Chciałabym się Was poradzić w temacie śpiworku do wózka
Powiem tak, jeśli znajdę coś co jest zarazem majtkami i podkładem i będzie mniej Widoczne pod koszulą, to pewnie się zdecyduję, ale nie będzie to tena pants.Tak chyba waśnie zrobię, że zamówię próbki i zobaczymy czy mi podejdą. Rozumiem, że Ty Zebrra stawiasz na te majtki siatkowe (jedno czy wielorazowe?) + podkłady?
Może zorientuj się jaki byś chciała, a zakup pozostaw mężowi, jeśli będzie taka potzreba to kupi...no masz ... i bądź tu człowieku mądryZobaczę zatem jak pójdzie nam z wydatkami i czy finanse pozwolą, jak dam radę to postaram się kupić. Oczywiście jeszcze nie wiem jaki ale po kolei
![]()
No co Ty! Nie odpuściłamHymmm nie wiem czy dobrze się zrozumiałyśmy... miałam na myśli pieluchy wielorazoweBo z tego co zrozumiałam piszesz o jednorazówkach? Wielorazówki odpuściłaś?
Cieszę się, że nie tylko ja staram się wykluczyć ilość chemii w domu...Ja bynajmniej tak nie myślę. Z racji zboczenia światopoglądowego i zawodowego też staram się żyć możliwie blisko natury oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. Więc trochę też jestem kosmitką. Mam głównie fioła jak chodzi o jedzenie... Moje psy są karmione systemem BARF
Ja używałam do tej zimy śpiworka... Tak, tak mój Jaś jeszcze tej zimy kilka razy jechał w wózku (mamy do p-la dosyć daleko i nie chciałam go ciągnąć zimowym, mroźnym porankiem na piechotę). Tyle, że teraz miał bez przykrycia, tylko pod pupką, żeby mu było ciepło... A przykrycie miałam zawsze w bagażniku wózka, żeby w razie gdyby zasnął móc go przykryć...mrsmoon pisze:forever z ciekawości zmierzyłam śpiworek z X-landera - ma 90 cm długości. Zastanawiam się, do jakiego wieku dziecko nie będzie protestować w takim śpiworku, bo wydaje mi się, że jak będzie miało 1,5 roku czyli w następną zimę, to już może być ciężko dzidzię zapakować
Kupuję i kupuję a tu ciągle coś dopisuję do listy.... I to wcale nie chodzi o kwestie finansowe, bo i nich staram się nie myśleć 
Hehehe Kochana wyczytałam to na aukcjiCo miałaś na myśli pisząc, że największy śpiworek można używać w foteliku ?
Śliczny