kati83
Fanka BB :)
dziewczyny ale welurkowa też sie przyda, czasem są zimne dni w lecie a trzeba bedzie iść np. do lekarza w ten dzień i jak znalazł ta czapeczka. Trudno wyczuć jaka bedzie pogoda jakie będą nasze dzieciaczki (czy zimnolubne czy ciepłolubne ;-)) i w ogóle dużo rzeczy jest niewiadomych.
A co do wacików to koleżanki moje - też mamy nie polecały mi wacików tylko spirytus i tak zrobie.
Icak ja jeszcze musze dokupić śpioszki na 56(mam 1) i 62(mam 2) bo te sie mogą przydać a przecież nie bede prała codziennie - kupie żeby było tak 5
A co do wacików to koleżanki moje - też mamy nie polecały mi wacików tylko spirytus i tak zrobie.
Icak ja jeszcze musze dokupić śpioszki na 56(mam 1) i 62(mam 2) bo te sie mogą przydać a przecież nie bede prała codziennie - kupie żeby było tak 5
Ostatnia edycja:
Z tego co słyszałam przebieranie dziecka 4 razy dziennie od stóp do głów - tylko 4 razy ;-) - nie należy do rzadkości. Ja mam kilka zestawów, a nie szalałam nadmiernie plus teraz coś podostawałam jeszcze w małym rozmiarze. No i odbiło mi zupełnie na punkcie body ze spódniczką.