reklama

Kiedy na zakupy ;)

Trasia, no musiałam bo promocja była i za 3 koszulki z dł. rękawem (6-9m-cy) zapłaciłam 17zł:) body też w promocji... A skarpetki to już był kaprys, ale jedne takie grubsze mogą się b. przydać, prawda?:)

reklama
Zebra melduję że ręczniczki są w obu Ikeach :) w obu na dziale dziecięcym - na targówku są na samym dole ściany na której na górze wiszą ręczniki z kapturkami, m.in ten: IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Ręczniki i myjki | BARNSLIG | Ręcznik dziecięcy z kapturem a w jankach na regale takim na środku naprzeciwko śpiworków do spania, było ich baaardzo dużo więc może świeżo donieśli a jak Ty byłaś to akurat zabrakło, dzisiaj bardzo dożo rzeczy donosili bo było dużo braków, pewnie po weekendzie :)
A w ogóle to same ciężarówki tam były, jak zlot jakiś :):):)

Miałam brać te osłonki plastikowe na brzegi łóżeczka ale wydały mi się takie wąskie jakieś, może są dostosowane tylko do ikeowskich łóżeczek... zamówię uniwersalne na allegro :)

A na targówku weszliśmy na chwilę do "świata dziecka" - matko co za ceny..... szok... śpioszki 80 zł, kocyk 125 zł.... makabra jakaś... szybko wyszliśmy :)

Aestima - ja mam taką parasolkę o tego samego Sprzedającego - z tego samego materiału wzięłam jeszcze torbę do wózka i śpiworek, aby pasowało.
Mrsmoon - jeśli chodzi o biustonosze Alles to ja bym dobrała sobie w klasycznym sklepie a później kupiła na Allegro - zawsze taniej.
Zebrra - daj znać jak Twoje przyjdą czy trzymają rozmiar bo ja kupiłam na Allegro niby taki jak trzeba - robiony dla Mothercare - ale moim zdaniem w obwodzie jest mniejszy niż być powinien. :-(
Madzioolka - do "Swiata Dziecka" jak nie ma przecen to szkoda wchodzić takie ceny:szok:

Aestima
Slicznusie te skarpetki - gdzie byliscie na zakupach?
A ostatnio chyba pisalas, ze do Tesco tez zawitaliscie, cos ciekawego dla dzieciaczkow bylo?
Przescieradełka nie zielone???:-D

zebrra ja pamiętam jak mnie rodzice do przedszkola maluchem z tapicerką ze skaju wozili - to dopiero była masakra...

haha kojarzę! Ta tapicerka była taka sraczkowata z dziurkami:))
Ja pamiętam taką czarną, też dziurkowaną :)

Aestima, super zakupki :) Te spodenki, o które pytałaś, są tescowe - firma F&F, ale w związku z tym, że Ty już nic nie kupujesz, to jak je znajdziesz to tylko pooglądaj ;)

Zebra melduję że ręczniczki są w obu Ikeach :) w obu na dziale dziecięcym - na targówku są na samym dole ściany na której na górze wiszą ręczniki z kapturkami
Oczywiście na tej samej ścianie, leżały pieluchy, które brałam i oglądałam chyba z 10 minut, ale "moich" ręczniczków nie wypatrzyłam :))) Dzięki Madzioolka wielkie!!!

Zebrra - daj znać jak Twoje przyjdą czy trzymają rozmiar bo ja kupiłam na Allegro niby taki jak trzeba - robiony dla Mothercare - ale moim zdaniem w obwodzie jest mniejszy niż być powinien. :-(
Ok, dam znać. Wygrałam jeszcze dwupak takich:

74718304.jpg

Zebrra, ale spodenki właśnie by mi się przydały;))
Mgordon, w tesco trochę przecen- tam kupiłam właśnie te koszulki co wczoraj wklejałam . A na zakupach byliśmy w tej hurtowni na miłej smyk- mają obłędne skarpetki, ale ciuszki już nie podobały mi się. Kupiliśmy tam jeszcze przewijak (tańszy niż na necie) i prześcieradełko- dla odmiany kakaowe:)) Super ten bodziak co wkleiłaś!!

JA dostałam od koleżanki wieeeelki wór ubranek dla dziewczynki i chłopca, z tymi ktore juz miałam w domu to by sie chyba pięcioraczki wychowało, a i tak nie wszystko byłoby w obrocie. Wszystko w rozmiarze od 56 do max kilka rzeczy na 74, ale głownie do 68. Ta moja koleżanka pozbierała ubranka po swoim synku, synku siostry, córeczce bratowej i coreczce koleżanki:-D. W Kazdym razie zastanawiam sie gxzie ja to wszystko upchne:confused:

reklama
Zapomniałam zupełnie - miała się Wam pochwalić ciuszkami od mojej chrzestnej - no cudo, nieprawdaż? :-D Bluzeczka ze spodenkami to był komplet, a bluzę cioteczka dobrała :-)

P1120412.jpg
P1120413.jpg
P1120414.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry