reklama

Kiedy na zakupy ;)

Dziewczyny, jako, ze moja spcerówka (x- lander xa) nie ma przekładanej rączki- muszę chyba zainwestować w parasolkę na słonce. Czy myślicie, ze ta będzie pasować? Bo oryginalna kosztuje 90 zł...
UNIWERSALNA PARASOLKA DO WÓZKA PRODUCENT 31 KOLOR (1510073878) - Aukcje internetowe Allegro

Ja miałam właśnie taka i pasowała...dokupiłam uniwersalną i nie narzekałam..tyle, ze Filip jak go przed słońcem zasłaniałam w spacerówce to się wkurzał bo nic nie widział...latem jeszcze mieliśmy gondolkę i do niej tez używałam parasolki...a na następny rok to juz zmiana wózka była..

reklama
Agatka, to Zebra była:)

A ja się pochwalę najświeższymi zakupkami dla synka:

buciki.jpgb2.jpgb3.jpgb1.jpgkocyk.jpg
Wszystko oczywiście kręci się wokół zielonego:) kolorystyka odbiega od rzeczywistości- za późno się za te zdjęcia zabrałam- słoneczko już się skończyło... Kupilismy jeszcze przewijak ale się nie chwalę, bo średnio jestem zadowolona z zakupu. Niezbyt ładne te przewijaki produkują...

A i jeszcze takie prześcieradła kupiliśmy:
P1080005.jpg

mnie też . dlatego musiałam je mieć. W rzeczywistości 100 razy piękniejsze niż na zdjęciu. i były jeszcze takie cudne w żabki, ale kurcze już z kasą się robi krucho...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry