Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Traschka, dzięki!!! Wisiały??? W życiu bym nie wpadła, że będą wisieć![]()
Wybieram się po materac do sypiani więc może wtedy.
A gadżety, które dobrała do niej Aestima zaje...biście drogie 

Zebra będę jutro w obu warszawskich Ikeach i też na liście zakupów mam te ręczniczki, to jak znajdę to dam cynk gdzie leżą/wisząByłam dzisiaj w IKEI, po raz kolejny polowałam na malutkie ręczniczki, które upatrzyłam sobie juz dawno, dawno temu na stronce, o takie IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Ręczniki i myjki | KRAMA | Ręcznik i za cholerę nie mogę ich znaleźć... Czy któraś z Was widziała i wie gdzie leżą? Szukałam zarówno w rzeczach dzieciowych, jak i w dziale łazienkowym w ręcznikach...
Kupiłam ręczniczki bawełniane, które są po prostu grubymi pieluszkami tetrowymi IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Ręczniki i myjki | BARNSLIG | Ręczniczek bawełniany, 3 szt.
i jeszcze pieluszki flanelowe, też w 3-paku, fajne, w rozmiarze 70x90 (więc swobodnie jako kocyk można użyć), nazywają się torva, ale nie znalazłam ich na stronce. 2szt w biedronki i jakieś listki i 1 w krateczkę. Kosztowały 19,90zł