reklama

Kiedy na zakupy ;)

Traschka, patrzyłam na all, jednak można kupić, nie ma tragedii ;) Wierzę, że znajdziesz :)

zebrra - udane zakupy, gratuluję wózeczka! też mi się bebecary podobają, ale niestety waga nie na schodki w moim bloku...
Dziękuję :) Tak, bebecary pod względem wagi są...bezkonkurencyjne ;) Ja na szczęście nosić go nie będę :)

reklama
No ze skórzaną tapicerką w aucie nie jest tak do końca w sytuacji, kiedy ma się klimatronik. :tak: Mi się w każdym razie sprawdza niezależnie od pory roku. No, ale skórzana kanapa - przy kocie odpada :no:
Zebrra - odnośnie biustonoszy do karmienia - myślisz, że już nam nic nie urośnie po porodzie ? No i dzięki za uświadomienie odnośnie adaptera do Chicco - takie miałam podejrzenie. Czy ten stelaż pasuje tylko do fotelika czy wszystkiego Maxi Cosi ?

No ze skórzaną tapicerką w aucie nie jest tak do końca w sytuacji, kiedy ma się klimatronik. :tak: Mi się w każdym razie sprawdza niezależnie od pory roku. No, ale skórzana kanapa - przy kocie odpada :no:
Zebrra - odnośnie biustonoszy do karmienia - myślisz, że już nam nic nie urośnie po porodzie ? No i dzięki za uświadomienie odnośnie adaptera do Chicco - takie miałam podejrzenie. Czy ten stelaż pasuje tylko do fotelika czy wszystkiego Maxi Cosi ?
Kochana, ja dopiero się dorobiłam auta z klimą ;) Wszystkie poprzednie były bez ;)
A co do staników, to moim zdaniem urośnie, przynajmniej tak było zawsze w moim przypadku... ja normalnie noszę miseczkę C, a na okres karmienia zawsze kupowałam D/DD i wystarczało...

Aaaa pytałaś o ten stelaż.. pasuje do fotelika. Na nim (mówię o tym, który wkleiłam) możesz zamontować siedzisko quinny speedi sx i masz gotową spacerówkę...

Kochana, ja dopiero się dorobiłam auta z klimą ;) Wszystkie poprzednie były bez ;)
A co do staników, to moim zdaniem urośnie, przynajmniej tak było zawsze w moim przypadku... ja normalnie noszę miseczkę C, a na okres karmienia zawsze kupowałam D/DD i wystarczało...
Ja w poprzednim miałam klimę w postaci guziczka - wtedy chłodziło - ale żeby przyspieszyć trzeba było wyłączyć :eek: No więc stwierdziłam, że nigdy więcej takich wynalazków. No i czy w tamtym czy w tym żadnych katarków, bólu gardła, zatok - nic a nic z tych rzeczy.
Co do biustonoszy to normalnie miałam większe B a od razu na poczatku ciąży wywaliło mnie na D i się po prostu zastanawiam czy to koniec. :shocked2:
A spacerówkę to mam Chicco i w związku z tym zastanawiam się czy jest sens inwestować a ten stelaż.

zebrra
Gratuluje wózka. Oby wszystko było oki.

andariel
Moja córe (2 lata i 7 m.) tez za chłopca biora, czasami. Na zime kupilam jej kombinezon Tchibo (do wyboru był rózowy i niebiesko brazowy) wziełam ten niebieski, bo róz to w dodatkach albo w polaczeniu z granatem lub innym ciemnym tylko uznaje.

Od dzisiaj nasz synek bedzie miał gdzie spać, mam to co chciałam - kołyske.

mgordon - na szczęście Ninka zaakceptowała spinkę we włosach (co za sukces!), więc już wygląda jak dziewczynka; więcej jej też różopodobnych rzeczy i kiecek sprawiłam - i już nikt jej z chłopcem nie myli:-D
pokażesz kołyskę?

reklama
mgordon - na szczęście Ninka zaakceptowała spinkę we włosach (co za sukces!), więc już wygląda jak dziewczynka; więcej jej też różopodobnych rzeczy i kiecek sprawiłam - i już nikt jej z chłopcem nie myli:-D
pokażesz kołyskę?

Kolyske, a własciwie taki kosz wiklinowy ta takim stojaku wyszukałam u wujka w antykwariacie ,wiec jak go doprowadze do stanu idealnego dla mojego krytycznego oka to sie pochwale. Cudo to nie jest ale 300 zl w kieszeni bo tyle trzeba liczyc na te kolyki coneco, ktore maja same mi niepotrzebne funkcje.

A co do spineczek to moja też nosi, ale zima jak miala czapke ( co prawda taka srebno-biała dziwczeca) to nawet jej rózowy szalik wiazalam (dostala od tesciowej) a i tak slyszalam, ze chlopczyk :-) Ale ja tez chlopczyca bylam wiec sie nie przejmuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry